viking -> RE: Kakav automobil izabrati??? (13.4.2010 9:41:36)
|
Hmmm... ne mislim ni ja da auto mora biti nov da bi bio dobar niti da je isključivo nov auto dobar auto, ali ako kupuješ auto da ti traje a ne da ga menjaš na svaka tri meseca, nov auto se itekako isplati jer je pouzdaniji, sigurniji, manje su šanse da će se kvariti... Posle više od 10 godina vozačkog iskustva pre bih kupila manji a da bude nov, nego veliki i nabudžen a polovan. Ja sam kupila nova kola pre 6 godina i do današnjeg dana ga nisam ni jednom vozila na popravku, sem na redovan servis. Moj muž je takodje pre 2 godine kupio sebi nov auto, i nikad nikakvih problema nije imao. Kad god sam vozila polovnjake, relativno često sam išla kod majstora. Sa novim kolima znaš šta kupuješ. Jeste da njemu padne cena čim izadje iz salona, ali po meni to vredi. Moje vreme je skupo, ne želim da ga provodim po servisima. Žene se retko time bave, već kad nešto fali kolima one ih utrape muževima, ali ja nisam taj tip. Ko se stvarno sam brine o svojim kolima zna koliko je bolje voziti nov auto. Naravno, ima i polovnjaka koji su dobri, ali to je uvek lutrija. Druga stvar, danas saloni daju brojne pogodnosti i poklone. Mi smo za ova druga kola dobili na poklon 5 godina full kasko, koji je samo za prošlu godinu iznosio oko 900 evra. Po meni, računica je jasna. IZVORNA PORUKA: Mari86 Sto se tice toga da auto mora biti nov da bi bio dobar naravno da nije tako... Kupiti nov auto je po meni nepotrebno,ako je taj auto recimo 23000 eura u salonu cim izadje iz salona njegova vrednost pada...za manje pare isti kvalitet moze da se kupi...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|