dunja RR
|
Da, da, samo za van grada, za po gradu, apsolutno nemam potrebe. Gde god da krenem stižem za 20 minuta čak i pešaka, eventualno na NBGD za 30, prevozom. Prosto mi je suludo da dajem novac za gorivo, em što ću tražiti parking stalno i gubiti vreme, koga nemam Baš nešto računamo, recimo, u subotu smo išli na neki dogđaj u kuću Kralja Petra, na Senjaku, sa dvoje dece (beba u kolicima), 2 prevoza (trola 40 i bus 44), subotnji režim vožnje, znači neko malo čekanje, stigli smo za 20 minuta. Em se prošetali delom, kroz šumu na Senjaku, divota. Prazan prevoz, nigde nikoga. A moj klijent kolima, recimo ista dužina relacije, parking itd, stigao za pola sata (sa parkiranjem). Još bi decu morali u sedišta, pa vadi iz sedišta, pa opet stavljaj, vadi. Nemam potrebe za tim, stvarno nam je lokacija na kojoj živimo takva da je auto za po gradu bespotreban. Em ja radim od kuće, idem na sastanke, ali ti sastanci su uglavnom na mestima do kojih stižem pešaka, što mi i prija. Decu vodimo na Taš, Olimp, Zvezdaru, sve blizu za pešaka. A eto sada znamo (iz subotnjeg iskustva) da i na Topčider možemo stići jako brzo, ako poželimo. Po tržnim centrima ne idemo, ne pamtim kada sam bila, uglavnom kupujem online ili na Bulevaru gde i živimo. Pijaca nam je pored zgrade, svakog jutra sve sveže kupujemo, znači ne idemo u velike nabavke. Samo obrazlažem situaciju, auto mi po gradu stvarno ne treba :) nikada nisam recimo sebi rekla kada negde krenem, eh da mi je sada auto. Ako je neka frka, baš frka, uzmem taksi, jer opet sve je blizu i ne izađe puno. Kod nas u kraju je jako teško naći parking, puno bi vremena a znajući sebe i živaca, gubili na to. Jedino, jedino za Adu bi smo autom (koju baš volimo), jer me nerviraju one gužve u povratku, ali prepodne evo planiramo već sutra prevozom, pa da se vratimo pre gužve. Ako je to uopšte sada moguće zbog Ada mola.
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.7.2019 21:20:44 >