Mishica 77 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (15.1.2013 12:52:41)
|
Pa sve odrađuješ u auto kući. Čini mi se da samo Kasko ne. Bio je mm ali nije pitao za kasko. To sam onako čitala ali ćemo ga 100% uzeti. Definitivno kredit. O lizingu smo samo razmišljali onako, kao o ev. opciji. Inače ga se ne plašim. Sigurna sam da bi na vreme odplaćivali, nego ga svi kude. Dobro ne svi ali većina. Dobili smo predračun i hm..... pa zadovoljna sam. Nije mnogo mesečno. Auto kuće pri kupovini automobila ove marke nude Societe kredit, a oni su mnogo povoljniji od "moje" Intese, a čini mi se da su jednako povoljne kao i ostale banke. Mada čujem da su možda i povoljniji od drugih. Uglavnom još se raspitujemo oko detalja ali je stvar rešena 99%. Ja sam i dalje po malo luda ali valjda ću se smiriti.... p.s. ne isplati se uzeti keš kredit. Prvo mala je suma i nije mi dovoljno, drugo nepovoljnije je od autokredita. Bar mi se čini koliko sam "proučavala" [sm=zmeden.gif]. Izračunali su nam kolika bi trebala da mi bude plata da bih mogla uzeti auto, a ja imam mnogo više. Ma sve izgleda OK, a ja i dalje skeptik. NE VOLEM nikome da dugujem ali jbg to nam je tužna realnost. p.p.s. [sm=smiley36.gif] Najverovatnije Renault Clio IV (mada mm ima i neke fix ideje ali ne odustajem [sm=smiley36.gif])
|
|
|
|