RE: Kakav automobil izabrati??? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Mishica 77 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (14.1.2013 17:25:40)

Znamo koji automobil ćemo uzeti, jedino je pitanje kako: lizing ili kredit? MM je otišao do auto kuće da se informiše detaljno da znamo šta nam je činiti. Uf... [sm=smiley13.gif] Luda sam, majke mi.
Očigledno znaš o čemu pričam....

Mishica 77 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (14.1.2013 20:32:49)

Skoro da je rešeno. [sm=smiley13.gif]
Častim kad se završi. [sm=smiley2.gif]

dijana1* -> RE: Kakav automobil izabrati??? (15.1.2013 0:09:27)

Savrseno znam [sm=smiley29.gif]
A sto do auto kuce? Najtacnije informacije ce te dobiti u banci ili lizingu. Ne znam sada tacno kakve su kamate i koja je razlika, saberi koliki bi ti bio ukupan dug da uzmes na lizing a koliki kada bi uzeli kredit pa ako nije velka razlika ja bih se pre opredelila za kredit ( naravno ako ste u mogucnosti i ako nije komplikovano). Kod lizinga je problem cim zakasnis 2 - 3 rate zovu te i mogu da ti uzmu auto ako nemas da platis. Naravno da to njima nije u interesu. Pa cim zakasnis par dana stize opomena, pa kamata na opomenu i tako u krug. A kredit je samo tesko dobiti ali mislim da ga je mnogo lakse vracati.
Ja sve vreme mislim na kes kredit.
Lizing je dobra stvar ali ima i svoje mane. Npr. ukrade ti neko auto, kasko isplati lizing, lizing od tih para pokrije tvoj preostali ukupan dug a sto ostane dobijas ti. A to je sigurno mnogo manje nego sto si do tada platila. Meni se neke stvari ne svidjaju kod lizinga ali ja nisam imala drugog izbora.
Za koje ste se auto odlucili? I srecno [sm=smiley31.gif]

Mishica 77 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (15.1.2013 12:52:41)

Pa sve odrađuješ u auto kući. Čini mi se da samo Kasko ne. Bio je mm ali nije pitao za kasko. To sam onako čitala ali ćemo ga 100% uzeti.
Definitivno kredit. O lizingu smo samo razmišljali onako, kao o ev. opciji. Inače ga se ne plašim. Sigurna sam da bi na vreme odplaćivali, nego ga svi kude. Dobro ne svi ali većina.
Dobili smo predračun i hm..... pa zadovoljna sam. Nije mnogo mesečno.
Auto kuće pri kupovini automobila ove marke nude Societe kredit, a oni su mnogo povoljniji od "moje" Intese, a čini mi se da su jednako povoljne kao i ostale banke. Mada čujem da su možda i povoljniji od drugih.
Uglavnom još se raspitujemo oko detalja ali je stvar rešena 99%.
Ja sam i dalje po malo luda ali valjda ću se smiriti....
p.s. ne isplati se uzeti keš kredit. Prvo mala je suma i nije mi dovoljno, drugo nepovoljnije je od autokredita. Bar mi se čini koliko sam "proučavala" [sm=zmeden.gif].
Izračunali su nam kolika bi trebala da mi bude plata da bih mogla uzeti auto, a ja imam mnogo više.
Ma sve izgleda OK, a ja i dalje skeptik. NE VOLEM nikome da dugujem ali jbg to nam je tužna realnost.

p.p.s. [sm=smiley36.gif] Najverovatnije Renault Clio IV (mada mm ima i neke fix ideje ali ne odustajem [sm=smiley36.gif])

MajaMV -> RE: Kakav automobil izabrati??? (15.1.2013 13:06:59)

Mi smo se zbog dece I putovanja odlucili za Opel Astru karavan super je auto ima puno mesta, ne razmisljam kad krenem negde hoce li imati mesta I to, a I za veliki auto od 2000 kubika mali je potrosac, medjutim pto nam se porodica na prolece uvecava za jos jednog clana razmisljamo o Opel Zafiri koja ima vise putnickih mesta I malo je veca od nase astre. Naravno ukoliko nam novcana situacija dozvoli:-)

Mishica 77 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (15.1.2013 13:17:21)

Majo, moja porodica se neće uvećavati skoro sam sigurna. [sm=smiley36.gif]
Ovaj auto je baš baš komforan, ima petoro vrata i spada u B klasu ali po među osovinskom promeru mogao bi i u C klasu(za koju btw mislim da nemamo novaca, samo ako bi baš morali)

MajaMV -> RE: Kakav automobil izabrati??? (15.1.2013 13:23:26)

M svako treba biti praktican I gledati prvo porebe I mogucnosti, sa tim se slazem u potpunosti I to nam treba biti kljuc za bilo koju kupovinu, a ne samo za auto. Vama je clio vise nego dobar s obzirom da imate jedno dete, a zamisli ono sto ti spakujes puta dva znaci kod mene ti je ili kombi īi multi neki pa eto pade odluka na zafiru, koju sam inace grlila u salonu automobila I muzu naglasila da od sad vise ne spavam sa njim jer sam se zaljubila u zafiru:-) :-) :-) :-) :-)

Veca77 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (15.1.2013 20:22:52)

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

p.p.s. [sm=smiley36.gif] Najverovatnije Renault Clio IV (mada mm ima i neke fix ideje ali ne odustajem [sm=smiley36.gif])

Mishice, čestitam na ukusu i izboru!!! [sm=bravo.gif]
Što kažeš, novi Clio je više C klasa nego B, al' ajde... Vozila sam Clio III pre nekih 6 godina i znam da sam bila oduševljena ugibljenjem, radom motora, potrošnjom, ma svim... Clio IV je za mene dizajnerski pun pogodak. Nećete pogrešiti!
Želim vam da vas dobro služi i da ga za koju godinu menjate za još bolji! [sm=smiley1.gif]

Mishica 77 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (20.1.2013 1:41:09)

Žeeeeneeeee, pomagajte!!!!! Ne treba mi stručna već "ženska" pomoć. [sm=smiley36.gif]

Identično ovakav

[img]http://www4.slikomat.com/11/0120/zdc-Clio4-.jpg[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/11/0120/rjj-2013-r.jpg[/img]

ili ovakav ali bez "tačskrina" i navigacije..... umesto toga običan radio CD MP3

[img]http://www4.slikomat.com/11/0120/j2r-Peugeo.jpg[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/11/0120/53-208-50.jpg[/img]

Ja sam više za prvu varijantu jer je prelep ali me srce vuče ka Pežou jer sam do sada samo to vozila. To je ono što imaju na lageru u Veranu u toj varijanti. Žuri mi se i ne mogu da čekam i naručujem.
A Reno... mmmmmmm.... kako je leeeeeep......

Mishica 77 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (20.1.2013 2:10:32)

Ne rekoh: prvo je Clio IV, drugo Peugeot 208.

sneza24 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (20.1.2013 9:18:52)

Meni se Pežo više sviđa (od ova dva).

branki* -> RE: Kakav automobil izabrati??? (20.1.2013 9:21:50)

mishice,i jedan i drugi su bas lepi i[sm=smiley20.gif]
mi imamo klia i skroz je ok,moj glas za njega[sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (20.1.2013 11:21:29)

Moj glas za clio, lepsi mi je, a i boja je divna

viking -> RE: Kakav automobil izabrati??? (20.1.2013 11:23:13)

Meni je lepši Pežo :-)

Lilla -> RE: Kakav automobil izabrati??? (20.1.2013 11:42:33)

Definitivno Clio [sm=smiley1.gif]

Tea2 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (20.1.2013 11:56:46)

Clio

Veca77 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (20.1.2013 17:15:20)

Ja sam ti rekla svoje mišljenje - definitivno Clio. [sm=smiley1.gif]

Mishica 77 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (20.1.2013 23:36:55)

Hvala, zenske, divne ste. Mislim i ja reno ali da prespavam pa sutra idemo u kupovinu. Javljam se uvece.
Skoro da sam sigurna reno. Uf! [sm=smiley13.gif]

Veca77 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (21.1.2013 0:34:29)

Srećno sa kupovinom!!!
Javi nam za koji ste se na kraju odlučili! [sm=bravo.gif]

Mishica 77 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (31.1.2013 0:03:55)

Odobrili kredit! Jeeeeeee! Od sutra samo papirologija! Jos neki dan i gotovo! [sm=sloncek.gif]

jance -> RE: Kakav automobil izabrati??? (31.1.2013 10:56:13)

e pa neka vam je sa srecom onda. da kupite pametno i povoljno... i da budete zadovoljni

MajaMV -> RE: Kakav automobil izabrati??? (1.2.2013 16:15:36)

Nek je sa srecom

dijana1* -> RE: Kakav automobil izabrati??? (11.3.2013 23:11:14)

Mi smo dugo birali auto oko tri meseca I kupili smo skodu oktaviju novu. Auto je fenomenalno I svima bih ga preporucila[sm=bravo.gif]

leamalamut -> RE: Kakav automobil izabrati??? (11.3.2013 23:19:06)

Nista bez VOLKSWAGEN-a !!! Sve ostalo su kolica... [sm=jezicek.gif]

Zell -> RE: Kakav automobil izabrati??? (12.3.2013 9:41:59)

IZVORNA PORUKA: leamalamut

Nista bez VOLKSWAGEN-a !!! Sve ostalo su kolica... [sm=jezicek.gif]

Potpisujem! [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>