viking -> RE: Kakav automobil izabrati??? (21.3.2012 22:37:48)
|
Evo ja cu da vam kazem moja iskustva sa Hyundaijem. Pre osam godina kupila sam Getza, trebao mi je neki mladalacki auto, mali, gradski, pokretan i jeftin. Krediti su se tek pojavili kod nas, nisu ni bili povoljni i iskreno tog prvog Hyundaija sam kupila zato sto sam za njega imala para. Osam godina kasnije, i dalje ga vozim iako ga nisam kupila sa ciljem da ga imam toliko dugo. Za to vreme nikada nista sem redovnog tehnickog nisam radila a 100.000 km sam presla za prve cetiri godine. Posto se Getz pokazao tako dobrim, mm je pr tri godine kupio i30 u karavan verziji, moj cale je kupio Elantru a svojoj zeni je kupio takodje Getza. Niko od nas nikada nije imao nikakav kvar ili neprijatnost. Prosle godine sam u cekaonici u dz cekala sa likom kojj radi u AMSS i bas sam ga pitala po koji auto najmanje dolaze da ga slepaju, rekao je - po Hyundai. Takodje, nemacki Autobild je u 2011. Hyundai proglasio za auto za koji je najmanje verovatno da ce vas ostaviti na putu. Tako da, sto se mene tice, Hyundai je best buy. Nisam planirala da postanem fan, ali se stvarno pokazao iznad svakih ocekivanja. Pri tom sam ja osoba koja sama odrzava svoj auto, ja ga vozim u servis, na promenu guma i slicno, ne cimam mm za to, tako da znam sta pricam.
|
|
|
|