marija32 -> RE: Kakav automobil izabrati??? (19.7.2011 16:08:46)
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Devojke, malo ću otići u off, ne zamerite, ali da pitam : ja položila vozaćki pre 7 godina u Herceg Novom i imam Crnogorsku vozačku dozvolu. Nisam vozila auto od 2006, pa me zanima, 1.) da li moja CG vozačka ovde važi i šta da uradim da je "prebacim" ili šta se već radi 2.) imala sam jaaako nezgodnu saobraćajku 2006 i od tada ne smem za volan. Nisam sigurna da ću smeti da vozim ni posle par časova vožnje radi podsećanja. Savršeno sam ok sa tim da me ceo život voze drugi, zaista imam traume. Pogotovo što sad znam da bi uglavnom trebala da vozim i dete sa sobom. Da li je neka od vas bila u sličnoj situaciji i da li ste uopšte pokušavale da "pregrmite" strah? (Btw, ja sam sletela sa kolima u more sa nekih 40-50m visine i potonula pa smo svi izranjali kroz prozor, dan danas se čude svi kako smo preživeli). Ju Bubo, pa normalno je da imas strah od voznje. Ja sam kao cura bila zestok vozac [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley16.gif[/image], a onda sam otisla u inostranstvo, pa se porodila, sto znaci da nisam vozila 3 godine, jedva sam prevazisla strah kada sam pocela ponovo da vozim, i sada je sve po starom, samo sto ne divljam vise za volanom. Znaci sto cesce da vozis, ne da mesec vozis, a dva ne, i svakodnevno ako mozes, prvo gde nema saobracaja, pa da se ukljucujes u glavne ulice, polako i strah ce proci, najbitnije je da krenes!
|
|
|
|