vocicana
|
Ja sam fijasko napravila sa ksom, predzadnje i farbaje koje je usledilo nakon nedelju dana ponovo, malo je ulazilo sliku katastrofe. Posto sam dobila dezinformaciju, da vise nece biti Evolution farbi u slobodnoj prodaji, da ce preci samo na salonsku prodaju, uzela sam Subrina Uniqe farbu, koja u sebi ima neki rozikasti, grfit reliv, koji potpuno ubije ono zutilo u korenu, i prva tuba extra boja, ja sam plava skoro 18 godina, farbana plavusa. Medjutim, da li sam nesto zeznula hidrogen kda sam kuci spremala farbu ne znam, zuta sam kao lisica bila. Posle nedelju dana, onako besna uzmem neku Syoss farbu, cini mi se da je broj 9-5, kako je vodena bila kada sam je napravila, mislila sam da tek sada nema vajde, medjutm nisam losa. Uzela sam sampon ljubicasti, za te platinaste tonove, tko da sam sada mirna za jos dve nedelje. Opet cu se ofarbati, ali sa Evolution farbom, jer sam videla da ih ipk ima. Zakon farba. KYO je bez amonijaka, nema tu plave boje, kako god , zazuti i ostatak kose. Uzela sam pre jedno 3 godine da je probam, ali vise necu.