|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Farba za kosu
6.11.2011 13:27:57   
PoisonEve
Ja sam davno bila plava, al evo vec par godina sam crna ili smedja. Sad bi da se opet vratim u plavu i sta bi prvo trebala da uradim? Pramenove?

Ovo sam ja kad sam bila plava
user posted image

A ovo sam ja sada (ne mogu da nadjem sliku gde sam sama a da je blizu)

user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 351
6.11.2011 13:32:49   
Anoniman
Eve, meni se čini da si ti rođena za crnkuuser posted image Lepa si u svakom slučaju, a ako hoćeš plavu, ide prvo skidanje boje, pramenovi pa farbanje...kod mene je taj proces trajao oko godinu dana, postepeno. Nisam morala da se šišam, osim redovnog skraćivanja, a može i sve da se uradi u jednom danu, samo tako košta oko 150 evra.

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 352
6.11.2011 13:34:56   
Jeca*
PE, ako nemas dobrog frizera, mogu da ti preporucim mog. Majstor je za boju, stvarno je super lik, a pritom mislim da nema sanse da ti uradi sa kosom nesto samo da bi zaradio, ako misli da to nije dobro. Bas je dobar frizer. Inace, i meni se vise dopada kako ti stoji tamna kosa user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 353
6.11.2011 13:39:06   
pippi29
IZVORNA PORUKA: Jeca*

PE, ako nemas dobrog frizera, mogu da ti preporucim mog. Majstor je za boju, stvarno je super lik, a pritom mislim da nema sanse da ti uradi sa kosom nesto samo da bi zaradio, ako misli da to nije dobro. Bas je dobar frizer. Inace, i meni se vise dopada kako ti stoji tamna kosa user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 354
6.11.2011 15:11:14   
limunada

IZVORNA PORUKA: Inica

IZVORNA PORUKA: limunada

Ih ja vec kupila,djavo neda mira.Srebrnasto plavu pa boze pomozi.Ma vec sam ja bila plava a prirodna boja mi je svetlo smedja.Kad se ofarbam slikam se i postavljam da vidite

Mislim da ce ti super ispasti.. A koja je farba u pitanju?

Paletina evo koliko se moze videti
user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 355
6.11.2011 15:12:32   
limunada
PE mnogo ti lepse tamna user posted image

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 356
6.11.2011 15:13:33   
limunada
PE oci ti dodju do izrazaja kad si tamnija,lepe oci imas user posted image

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 357
6.11.2011 15:33:08   
PoisonEve
eee,plasila sam se ovakvih odgovorauser posted image , ja bi bas nacinila neku promenu...
limunadice, tvoja boja je predivna, zaista.

Ajrton Sena

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 358
6.11.2011 15:47:09   
Anoniman
PE, ne moraš da se ofarbaš da bi promenila kosu, što se ne bi ošišala, na neku blesavu frizuru? Čini mi se da imaš nemirnu kosu, polufrćkavu? Svašta se sa njom može napraviti, a ti imaš baš lepe crte lica pa mislim da teško možeš mnogo da promašiš frizuruuser posted image

Direktna veza do poruke: 359
6.11.2011 16:20:35   
Inica
Limunada, i ja koristim srebrnkaste tonove, jer mi je tamnija podloga (nego tvoja) pa sam znala da ce ti ispasti ok.. Sa njima uglavnom nema onog zutila ili narandzastog odsjaja.. Mada ja koristim goldwell.. Zadnji put uzmem loreal cas_ting, kao zato sto je bez amonijaka, pa bar to da koristim u trudnoci- ali jok, ni priblizno ne ispadne kao sa goldwellom.
PE, definitivno tamnija boja.. Mnogo bolje ti stoji..

< Poruku je uredio Inica -- 6.11.2011 16:21:40 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 360
6.11.2011 21:29:04   
limunada
Ja sam ranije garnier uzimala, a sad paletu i bas sam se bojala da nebude narandzastog odsjaja,hvala bogu ok je,al me je glava pekla boze sacuvaj,imala sam neku krasticu i toliko je izjelo da mi je krv isla,tako da drugi put neznam dal cu paletu uzeti,a tu goldwell nisam nikada koristila a i nema tu u mom kraju vec moram u grad ici,al videcu za drugi put user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 361
10.11.2011 16:10:08   
Meisje
Devojke, je l neko imao iskustva sa L Orealovim Mousse farbama? Ja kupila svetlo smedju i ofarbam se ispalo mi 10 puta tamnije nego na slici?!? Isto jedna drugarica uzela sa crvenim odsjajom ispalo joj nesto sasvim levo?!? A pri tom nismo isle na velike razlike u nijansama,hocu da kazem ne pravimo razliku u boji kose...user posted image

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 362
10.11.2011 16:31:10   
snješka
Kažu neki da je loša i da se brzo ispere. E sad, vrlo je moguće da je i do kvaliteta kose. Ne znam, nisam je probala, ali ću je probati. Baš da vidim i to čudo.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 363
10.11.2011 17:16:08   
PoisonEve
Nedjo, meni je jako kvrdzava kosa i poprilicno suva, jako mi je tesko da se lepo osisam a da ne moram stalno da se feniram.
Limunbao, jesi li koristila igoru? Mnogima je ona dobra, meni doduse nikad nije uspela da izvuce belicastu nijansu.

Ajrton Sena

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 364
10.11.2011 17:20:35   
Anoniman
PE i meni se vise dopada tamna. Ali ne moras da budes crna, ima lepih tamnijih nijansi, nekid cokolada ili kestenjastih. Cini mi se da ti sa tamnom kosom lepse oci dolaze do izrazaja.

Direktna veza do poruke: 365
10.11.2011 17:26:22   
maslackic
Pe,zasto se farbas u plavo? jos vise ce ti se isusiti kosa...ja imam uzasno suvu,ostru i kovrdzavu kosu i sad se samo trudim da farbom pokrijem sede jer ih imam previse za svojih 27 god, i planiram kada se porodim da trajno ispravim, kontam da je to najjednostavnije za odrzavanje, kod one bokine frizerke.

pre bih je ostavila neisfeniranu nego daje isusim dodatno jakom farbom..vise volim da je zdrava,pa makar bila i cupava user posted image user posted image (nisam ljuta,lav je ovde samo zbog frizure)

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

Direktna veza do poruke: 366
10.11.2011 20:09:36   
Meisje

IZVORNA PORUKA: snješka

Kažu neki da je loša i da se brzo ispere. E sad, vrlo je moguće da je i do kvaliteta kose. Ne znam, nisam je probala, ali ću je probati. Baš da vidim i to čudo.

Ova boja sto sam ja uzela je super ali ja sam htela svetlije,na slici je na granici izmedju smedje i plave a meni je ispala skoro crna! I jos nesto,u uputstvu pise da se farba samo ispere mlakom vodom,bez sampona!! Mozda ce se isprati vremenom...ali malo je to glupo...

E a ima i neka fora za skidanje boje sa kose,kad sam bila u jednom salonu neka devojka je to kupila jer je menjala boju,moram to da nadjem...

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 367
13.11.2011 17:53:18   
maslackic
u Zemunu u Glavnoj ima Hair Planet salon imaju i prodaju, tu ima taj skidac farbe... nesecam se cene,koleginica je kupovala ,a prodavacice su jako ljubazne sve ce ti objasniti za slucaj da hoces sama da skidas farbu.

Inace,koleginica je sama uspela da sve zama uradi ali ona ima kratku kosu...user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 368
19.11.2011 16:58:42   
Anoniman

ove brilijant farbe su vrhunske ja sam ih nekada koristila,bas neku nijansu crvene..taman kad sam se udala 2003-e i vise ih nikad nisam videla u prodaji! to su Nemacke boje za kosu..koristila sam i Dixonove i dobre su i dugo nisam mjenjala farbe kad sam se ofarbala u svoju prirodnu nijansu-tamno smedje,koristila sam Loreal kolkekcija preferans do danas..

user posted image

< Poruku je uredio lolaPG -- 19.11.2011 17:02:32 >

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 369
22.11.2011 14:43:21   
Nensi*
KLIK

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 370
22.11.2011 14:49:37   
Meisje

IZVORNA PORUKA: maslackic

u Zemunu u Glavnoj ima Hair Planet salon imaju i prodaju, tu ima taj skidac farbe... nesecam se cene,koleginica je kupovala ,a prodavacice su jako ljubazne sve ce ti objasniti za slucaj da hoces sama da skidas farbu.

Inace,koleginica je sama uspela da sve zama uradi ali ona ima kratku kosu...user posted image

Hvala puno,samo gde je tacno,kod Poste,ili gore kod Meka...?

Nensi,kuku lele..vise ne kupujem Loeral!!

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 371
22.11.2011 21:25:54   
LillyT
Planet hair imaš i na Bulevaru, preko puta Madere (ne znam šta ti je bliže). Ja kod njih kupujem već godinama i prodavačice su super. Naravno, pokušavaju da ti prodaju još sijaset proizvoda, ali su stvarno detaljne što se tiče objašnjenja.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 372
4.12.2011 11:37:14   
meyo
jel ima neko da se farba Davines kozmetikom tj. farbama meni moja frizerka preporucila
a vidjela sam par cura ofarbanih tim foarbama i izgleda savrseno sjajno i prirodno??

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 373
4.12.2011 12:03:32   
PoisonEve
Maslackic i ja planiram da idem kod Bokine frizerke ali kad pocnem da radimuser posted image
Ja sam unustila boju kose! Kupila sam paletinu farbu- kakao boju, medjutim koren mi je mnogo svetliji...ma bas je ruznouser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 374
4.12.2011 20:30:15   
maslackic

IZVORNA PORUKA: Meisje

IZVORNA PORUKA: maslackic

Hvala puno,samo gde je tacno,kod Poste,ili gore kod Meka...?

preko puta Meka tacno , ja sam tek sad videla poruku user posted image

Nensi,kuku lele..vise ne kupujem Loeral!!

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
Pet lakih koraka koji će ti preokrenuti ži...
Pronađi vreme za sebe. Moraš! Brini o sebi kao što bi brinula o svojim najdražima, jer bez obzira na sve drugo i ti zasl...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here