Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 31.8.2016 6:55:43
|
|
|
|
wild_child
|
Odlicno, hvala ti! Iz okoline Novog Sada sam :) znas li mozda da li se nesto promenilo sto se silne guzve i cekanja tice? Jako sam nervozna da stignemo vec do drugostepene komisije!
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 29.10.2016 20:36:32
|
|
|
|
nata11
|
Prelistah unazad strane ali nigde ne nadjoh ono sto me interesuje. Da li neko moze napisati kako ide ulazak u postupak korak po korak. Znam samo da idem kod dr da uzmem predlog za vto. Sta posle toga?
|
RE: procedura za VTO preko fonda 29.10.2016 23:45:12
|
|
|
|
branki*
|
Kaze ti dr ,tvoj ginekolog sta sve od analiza moras da imas,brisevi,vaginalni,cervikalni,hlamidija,mikoplazma,ureoplazma,rubeola,toksoplazma,ne znam sta jos,hormoni,nesto mora i tvoj muz da odradi,briseve,spermogram,spermokultura.onda sa svim tim ides u rfzo,tu je kod nas komisija,pa kad ti oni odobre,onda te opet salju na komisiju,ja sam isla u nis i kreces. Ima na sajtu detaljno sta sve moras da imas od analiza i koliko ti vaze analize.
< Poruku je uredio branki RR -- 29.10.2016 23:48:37 >
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 3.1.2017 20:18:45
|
|
|
|
nata11
|
Jel i na prvostepenoj nosim sve papire?
|
RE: procedura za VTO preko fonda 4.1.2017 9:24:23
|
|
|
|
branki*
|
nato,ja sam uvek i svuda sve nosila sto imam,imala sam jednu fasciklu i nju nosim sa sobom i onda sta kom treba.uvek sam bila u tripu da ce mi nesto traziti,a ja nemam..
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 4.1.2017 9:31:31
|
|
|
|
nata11
|
Bila sada dali mi da popunim obrasce, sve iskopiram pa sutra donesem. Izbacili su opet privatne klinike.
|
RE: procedura za VTO preko fonda 4.1.2017 9:34:01
|
|
|
|
branki*
|
je l da?pa,sta ste mislili,gde bi ti?moja zelja je bila klinicki centar srbije,tamo je radio profesor tulic,divan covek,mislim da je nasa wiv bila kod njega,ali mi oni odredise nis kod mitica.
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 4.1.2017 9:43:19
|
|
|
|
wivern
|
Tulic ne radi vise, u penziji je ali radi njegova cerka. Da nismo isli privatno ja bih isla u valjevo. Nato mozda u jevremovu, ili goca ivanovic?
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 4.1.2017 9:59:07
|
|
|
|
nata11
|
Ja cu kod moje dr u KC Nis. Nema Wiv ona drzavna klasika je u opticaju evo gledam listu: KC Beograd, NS, Ni, Narodni front i Valjevo. I meni se Valjevo svidja ali cu ipak zbog mm terapije, obaveza i svega ostalog odabrati Nis jer mi je blizo i mogu sama po bocke svaki dan.
< Poruku je uredio nata11 -- 4.1.2017 10:00:18 >
|
RE: procedura za VTO preko fonda 4.1.2017 10:02:35
|
|
|
|
wivern
|
Ma bitno je da ti verujes doktoru koji ti to radi. I to je najvaznije. Dzabe ti i najveci strucnjaci ako nemas poverenja u njih. Znaci uskoro se radujemo Kako cu da se napijem u to ime nisi ni svesna
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 4.1.2017 10:06:28
|
|
|
|
branki*
|
jeste,poverenje je mnogo bitno! i ja obecavam da cu da se napijem nato
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 4.1.2017 10:30:28
|
|
|
|
nata11
|
Joj cekajte jos nisam ni predala na prvostepenu ko zna koliko se sada ceka kada su izbacili privatnike
|
RE: procedura za VTO preko fonda 4.1.2017 11:40:03
|
|
|
|
wivern
|
Kad si napisala "izbacili" ja razumela izbacili spisak privatnika a oni ih debili ukinuli Svakako cemo se Branki i ja ubiti, moramo vec sad da pocnemo da vezbamo
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 1.2.2017 12:06:31
|
|
|
|
nuna78
|
Pozdrav devojke, ima li neko informaciju koliko se ceka na drugostepenu u Narodnom frontu, tj koliko prodje od prvostepene do drugostepene ?
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 10.2.2017 19:50:21
|
|
|
|
nata11
|
Stiglo pismo i sada idem kod dr po zeleni uput. Jel uzimam samo 1 zeleni uput ili 2 - jedan zeleni a drugi za ultrazvuk? Ili je to vazilo za drugostepennu komisiju samo?
|
RE: procedura za VTO preko fonda 11.3.2017 14:23:31
|
|
|
|
babes
|
Drage devojke, imam jedno pitanjce.. Htela bih da se prijavim za vto o trosku drzave ali bih volela bar za laboratoriju i sve neophodne analize, da izbegnem drzavne institucije i odradim sve preglede i testove privatno i sa njima odem da predam za vto... Da li je to moguce? Odnosno, da li bi oni tj komisija, prihvatila sve UZ, lab, briseve odradjene privatno, i bez bilo kakvih uputa od drzavnog dr? Ja iza sebe imam 3 neuspele inseminacije i jednu vto iz prirodnog ciklusa radjenih na jednoj privatnoj klinici... Malo su me finansijski iscrpeli ti privatni pokusaji :) pa bih probala sada o trosku drzave.. Hvala vam unapred za info. Veliki pozzz
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 11.3.2017 14:24:35
|
|
|
|
branki*
|
prihvatili bi.
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 11.3.2017 14:33:17
|
|
|
|
babes
|
Puno hvala na odgovoru branki. Znas li ti, ili neka zenica ovde, koliko se otprilike ceka do samog postupka... Da li to zavisi od godina zene, u smislu, "vama "mladjima" se ne zuri" Ja imam 35... Hvala. Pozz
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 11.3.2017 14:43:11
|
|
|
|
branki*
|
ja mislim da se to ne gleda,godine,ali ne mogu bas da tvrdim.ovako,ja se secam da sam u decembru odradila laparoskopiju,janura i februara krenula sa ponovnim analizama,predala,krenuo postupak,vec u junu sam bila trudna.
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 11.3.2017 15:20:43
|
|
|
|
babes
|
vauuu ! puno hvala branki !
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 11.3.2017 19:49:38
|
|
|
|
nata11
|
Mislim da ubrzaju ako je zena na granici 40/ sada 42 god. Tada imaju razumevanja. I meni ce tako nesto proci oko 4-5 meseci
|
RE: procedura za VTO preko fonda 3.4.2017 12:47:08
|
|
|
|
nestrpljiva85
|
Drage devojke, potrebna mi je informacija od devojaka koje su bile na drugostepenoj komisiji u Frontu. Znam da suprug i ja dolazimo oboje ujutru i svako radi svoj pregled ali me zanima da li je neophodno da oboje cekamo reziltate tj nalaz komisije (svakako bih ja cekala ali on ima problem zbog posla da bude odsutan)... Pa da li znate da li je neophodno da i on ceka? Molim vas za brz odgovor treba mi vec za sutra :-(
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 3.4.2017 21:13:33
|
|
|
|
branki*
|
koliko znam,ne,mozes samo ti da cekas,nema potrebe da oboje budete prisutni.
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 9.4.2017 11:16:05
|
|
|
|
ajras
|
Zdravo svima! Prvostepenu komisiju u Nemanjinoj prosli smo 08.03.,a u Visegradskoj smo bili 17.03. predali fotokopiranu dokumentaciju i rekli su mi da ocekujem poziv za uz. Tog poziva i dalje nema, pa sam htela da proverim sa vama koje imate iskustva koliko se dugo ceka na taj poziv.. da li treba da ih zovem ili idem tamo jer je dosta vec vremena proslo. Ima li nekoga ko je predao u slicnom terminu? Ne znam da li ima veze, ali mi smo zaokruzili Jevremovu. Cujem da je tamo velika guzva, pa sam pomislila da mozda zbog toga ne zovu.
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 21.4.2017 14:40:48
|
|
|
|
Nadita
|
Drage zenice, U ponedeljak moj "nevencani"suprug i ja idemo u Nemanjinu da predamo papire za vto pa me interesuje ko ima iskustva dali nam treba potvrda da smo u vanvracnoj zajednici? Veliki pozdrav
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?