Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 12.5.2015 15:26:41
|
|
|
|
Maraj
|
Samo polako. To sve zavisi od laba do laba. Mi kad smo manje dana apstinili bio bolji spermogram a kad smo cekali 3-4 dana bio losiji. Nema pravila. Tu i stres muskarca utice. I to najvise.
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 12.5.2015 15:30:53
|
|
|
|
Comi24092005
|
Slazem se Maraj. Mislim da je upravo to problem, kod mm je ovih dana neka velika tenzija na poslu. Videcemo, sutra ce ponovo uraditi u drugoj lab.
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 12.5.2015 21:18:44
|
|
|
|
jess021
|
Comi, mislim da ne treba da brines zbog komisije u socijalnom. Ona samo gleda da li imas sve nalaze, a ne kakvi su. Bar je meni tako. Ko ti je dr? Izvini, mozda si i pisala, sli se ne secam.
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 12.5.2015 21:30:08
|
|
|
|
Comi24092005
|
Jess, moj dr je Vesna Dobric u Z.o.Vuka a u Betaniji jos nemam doktora. Nadam se da nece komisija praviti problem jer ipak ima bar nesto zivih spermatozoida a svi ostali nalazi su nam dobri. Mada imam i problem sto za prve dve inseminacije nemam otpusne liste nego jedan izvestaj lekara gde pise kada sam radila koju. Samnom uvek neke komplikacije
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 12.5.2015 21:34:32
|
|
|
|
jess021
|
Gde si radila IUI? Ja sam imala otpusne liste, ali nijednom ih nisu gledali, samo me pitali da li su IUI uradjene.
< Poruku je uredio jess021 -- 12.5.2015 21:36:35 >
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 12.5.2015 21:38:19
|
|
|
|
Comi24092005
|
U Genesisu sve tri. I kad sam im trazila otpusne posto sam originale izgubila u selidbi dobila sam taj izvestaj. Da li mislis da to moze da bude problem?
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 12.5.2015 21:39:30
|
|
|
|
jess021
|
Nece biti sigurno, ako ima potpis i pecat sve ok. Ne brini.
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 12.5.2015 21:42:04
|
|
|
|
Comi24092005
|
Ima sve. Hvala puno na podrsci
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 12.5.2015 22:22:20
|
|
|
|
jess021
|
Srecno, javi sta se desava!! Opet ja, ko ti je u Genesisu radio IUI?
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 12.5.2015 22:34:13
|
|
|
|
Comi24092005
|
Dr Zorica Crnogorac. Divna je i jako mi je zao sto sada privatnike nisu pustili da rade vto preko fonda. Ko je tvoj doktor Jess?
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 13.5.2015 9:05:24
|
|
|
|
jess021
|
Cula sam da je ona divna, ali ne radi u Betaniji, pa sam pitala zbog toga. Ne znam da li bi mogla da te ona preporuci kod dr Bjelice, on radi i u Genesisu i u Betaniji. Ja sam prve dve radila kod dr Trninic i a trecu kod dr Kopitovic, ali mislim da Kopitovicka vise ne radi u Genesisu, vec u onoj novoj klinici. Ako budes imala sanse da biras lekara u Betaniji moj ti je savet Kopitovic ili Bjelica. Javi sta si uradila
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 14.5.2015 16:02:28
|
|
|
|
Nadja
|
Ja sam konačno prošla komisiju u Nemanjinoj, hvala vam svima na pomoći oko pitanja. Sada čekam utorak da zovem NF da zakažem. Ima li nekog da isto treba da u ovo vreme zakazuje :-)?
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 15.5.2015 18:59:26
|
|
|
|
Comi24092005
|
Danas smo prosli prvostepenu komisiju . Jos onu u Be taniji da prezivimo
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 15.5.2015 19:03:08
|
|
|
|
Maraj
|
Nadja, comi divno devojke! Samo napred
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 15.5.2015 20:58:17
|
|
|
|
jess021
|
Comi, bravo! Kad imas u Betaniji?!
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 15.5.2015 21:57:20
|
|
|
|
Comi24092005
|
U ponedeljak cu zvati ili otici u Betaniju da zakazem. Kasno smo danas zavrsili u socijalnom pa se u Betaniji nije niko javljao na telefon. Mada na onom papiru pise da komisija radi utorkom, sredom i cetvrtkom posle 11h pa ne znam da li se tada i zakazuje. Hvala puno na podrsci
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 15.5.2015 22:03:38
|
|
|
|
jess021
|
Comi, zakazuje se svaki dan. Najbolje zovi ujutro oko 7:30h.
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 15.5.2015 22:14:50
|
|
|
|
Comi24092005
|
Zvacu odmah ujutro u ponedeljak. Koliko se ceka na tu komisiju? receno nam je da se na postupak ceka oko 6 meseci.
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 15.5.2015 22:23:16
|
|
|
|
jess021
|
Na komisiju oko mesec dana, a na postupak stvarno ne znam. Jedino kad budes na komisiji da ih pitas.
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 15.5.2015 22:43:44
|
|
|
|
Comi24092005
|
Ma samo da prodjem i tu komisiju pa cu cekati koliko god da treba. Jess, da li si ti iz NS ili okoline?
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 15.5.2015 22:52:48
|
|
|
|
jess021
|
Comi, ja sam bas iz NS.
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 15.5.2015 22:58:44
|
|
|
|
Comi24092005
|
Cula sam da u postupak prvo ukljucuju parove iz NS pa onda one sa strane. Ne znam da li je to tacno. Jess uzivaj u svom prelepom stanju.
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 15.5.2015 23:02:02
|
|
|
|
jess021
|
Ja to prvi put cujem i nesto ne verujem, zato sto odluku ne donosi Betanija vec mislim da iz BG-a stize raspored, ali ko ce ga znati. Kad si bila u socijalnom jesu privatnici na spisku? Hvala, i tebi zelim isto sto pre!!!
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 15.5.2015 23:15:44
|
|
|
|
Comi24092005
|
Nisu privatnici na spisku. A da jesu ja bih se odlucila za Genezis.
|
|
|
|
RE: procedura za VTO preko fonda 16.5.2015 8:36:29
|
|
|
|
Maraj
|
Comi mislim da ide po redosledu kad je ko predao. Ja mislim da ces ti tamo na jesen ako sad u maju predajes papire
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
koje je lepse ime?indiansVuk ili VukasinVuk (
63%)
Vukasin (
37%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!