Klarita -> RE: Dete se zaljubilo (16.10.2014 23:48:12)
|
Veruj mi da jeste[sm=smiley36.gif] A, i na sve je pristajala kad joj spomenemo Nikolu (pa tu i tamo tog Luku)...decaci je prvih dan dva kulirali, a kasnije opasno ubacili u bandu...Kako smo bili tri porodice, kumovi, kumin brat sa porodicom i mi, a k i mali Marko kumin bratanac zaljubljeni do usiju, kuma je samo isla i skupljala bisere...valjali smo se. Kad bi se uvece spremali za setnju, ono posle plaze, ona je bila u stanju da bira sta ce obuci po pola sata, bira rajf, maze labelo[sm=smiley29.gif] ja je pustala jer tako sam dobijala vreme vise da sebe sredim[sm=smiley36.gif] Ma upoznala sam i priju i prijatelja...Nisu bas bili neki druzeljubivi tipovi za razliku od onih sto mali marko nasao[sm=smiley36.gif] ti Markovi cuvali decu, jeli grickalice, voce, igrali se...ovi moji jedva po koju rec izgovorise, e onda nas sreli jedno vece tip top sredjene, pa jos videli vilu u kojoj odsedamo, pa svaki dan prolazili kroz nase dvoriste do plaze i naculi raznorazne razgovore, pa pokusase da se sprijatelje, e cvrc milojka, onda sam ja postala nerecita[sm=zz_skip.gif] Naravno, sve smo pretakali u salu, ali majko mila, show bio istinski. Ne znam za tvoj slucaj[sm=smiley36.gif] moj je bio jako upecatljiv, morala sam da konsultujem strucna lica[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|