Kupila bih mm aparat za mlecnu penu. Ukoliko neko koristi molim Vas za preporuku.
Ana RR -> RE: Espresso aparat (27.1.2022 12:11:21)
Mi smo kupili uz aparat za kafu, mislim da je to ovaj klik
Super radi i svakodnevno ga koristimo. Mada ja nekad umutim i u džezvi sa mutilicom za nes.
Didy -> RE: Espresso aparat (27.1.2022 16:10:14)
Mi još nismo kupili aparat za kafu, ja sve nešto merkam, a mm je u fazonu - Šta će nam. On je onaj racio u našoj kući, a ja sam klasičan predstavnik potrošačkog društva. 😀
nata11 -> RE: Espresso aparat (28.1.2022 7:56:51)
Iscitala Ana i odgledalasve na yt. Izgleda super ali ja se nadala manjim cenama. [sm=smiley36.gif]Videcu kako isplivam ovaj mesec finansijski. [sm=smiley1.gif]
Ana RR -> RE: Espresso aparat (28.1.2022 11:03:24)
Nato, mi smo ga kupili zajedno sa aparatom pa je cena bila smešna. Aeroccino je ispao maltene free.
Mi smo Ovaj kupili . Bas sam se navadila na kafu iz aparata [sm=smiley1.gif]
Ana RR -> RE: Espresso aparat (28.1.2022 16:20:30)
Samo toplu, Nato, mm je gledao da kupi još jedan za hladnu penu ali sam uspela da ga odvratim od toga [sm=smiley36.gif] bez problema umutim hladno mleko mutilicom za nes i dobijem extra penu.
Mm neće nikako na kapsule da uzmemo. Kaže - Jesi li ti normalna, znaš li koliko je to otpada?!
I otpada I skuplje kasnije. Uvek je bolja opcija gde ide kafa u zrnu Ali u startup skuplja.
Ana RR -> RE: Espresso aparat (30.1.2022 19:40:02)
IZVORNA PORUKA: Didy
Mm neće nikako na kapsule da uzmemo. Kaže - Jesi li ti normalna, znaš li koliko je to otpada?!
Pa nije to mnogo otpada [sm=zmeden.gif][sm=zmeden2.gif] i reciklira se, mi bacamo kod nas u kante za reciklažu a može se odneti i u nespresso prodajna mesta gde oni preuzimaju za reciklažu.
Didy -> RE: Espresso aparat (31.1.2022 22:34:00)
Ne znam, meni je to puno otpada. A možda je i mm izgovor. 😉
Von ovde ide mlevena. Ja nisam ljubitelj takvih, podseca me na filter kafu.
Duškić -> RE: Espresso aparat (4.2.2022 8:31:59)
Ne izgleda lose ovaj aparat.
Maraj -> RE: Espresso aparat (4.2.2022 10:50:43)
Von trebalo bi mlevena da ide. Vidim na slici, sa leve strane onu kasicicu u koju se stavi kafa, pa u aparat. To sam po kafićima videla, da tako prave espreso [sm=smiley1.gif]
Maraj -> RE: Espresso aparat (4.2.2022 10:53:02)
IZVORNA PORUKA: Didy
Ne znam, meni je to puno otpada. A možda je i mm izgovor. 😉
Ne mora da bude otpada. Imas da kupiš kapsule koje su za višekratnu upotrebu. Ti s stavljas kafu u kapsule