Daca88 -> RE: Priprema bradavica za dojenje (7.5.2010 21:25:10)
|
I ja sam mislila da je rano da pocnem,ali meni je ginekolog savetovao da pocnem.Isla sam da mi pogleda grudi jos u 5 mesecu trudnoce jer sam napipala cvoric-bila je u pitanju uvecana mlecna zlezda.Tada je primetio da su mi bradavice uvucene,a inace imam i male bradavice,pa mi je on rekao jos tada da kad budem 7 mesec pocnem sa pripremom bradavica jer treba vremena da sve bude kako treba kada se rodi bebica.Kad bi ja pocela pripremu tek u 37 ned to bi moglo biti i suvise kasno posto porodjaj moze biti vec u 38 ned pa bi onda bila nepripremljena. On mi je rekao da ih izvlacim,rekao mi je da ih tusiram hladnom vodom da bi mi iskocile od hladnoce i stvrdle se.Ja ga nisam poslusala jer mi ne prija hladna voda,pa sam pocela da ih izvlacim pumpicom,ne preterujem,samo 1 min izvlacim jednu,i 1 min drugu,a rekao mi je da biram izmedju lanolima,multimama,ad kapi,pavloviceve masti,i ja izabrala pavlovicevu za sada,a lanolim cu ostaviti za par nedelja pred porodjaj i dok dojim,za sada mi ok samo sa pavlovicevom.
|
|
|
|