garavusa71 -> RE: Trema pred porođaj? (8.2.2010 18:03:18)
|
Unica, pijem ja Rivotril sve vreme u trudnoci, ali cu ga morati ukinuti sada zbog, ako da Bog, sisanja bebe. A sta pricati sa svojim gin.? Mislim, pokusala sam nekoliko puta, ali nekako ne dopire do nje ta moja "psiha", nekako je sve vreme zanima beba, a ne ja, sada i kada pitam nesto imam osecaj krivice, samo sto mi ne kaze da sam sebicna sto uopste sada mislim na sebe, umesto na bebu. A ja opet ne umem drugacije...mislim sta je beba bez mene ili sa mnom blesavom, depresivnom ili sta vec. Od pocetka se kod dr. osecam kao inkubator, a ne kao zena, a zamisli kako bi tek bilo da nemam vezu, e jadna mi ovakva veza. Ono sto me najvise plasi je sto ona treba da me porodi, a ja ne sto nemam poverenja, nego mislim da je losa osoba, a kad to izostane sta ti ostaje na porodjaju. Zato ja samo molim Boga da mi neka babica tu bude ok i obavi veci deo posla...ma ne znam sta da ti kazem, Ca je truo grad po ovom pitanju. Idem sada na CTG i na UZ, pa cu se javiti posle. Hvala sto postojite [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|