Zemunka85 -> RE: CTG (23.8.2012 6:37:33)
|
Moja omiljena tema u poslednje vreme [sm=smiley36.gif]. LM, juce na CTGu me DR TOTALNO zbunila. Ocitana je jedna golema kontrakcija, koju sam ja doooobrooo oset_ila - NE kao bol (tj veoma slab), ali kao talas vrucine i stegnut stomak. Klasican laznjak. Takvih sam imala i >30 dnevno u jednom periodu trudnoce. Nista strasno. I par manjih. Bas kada je najjaca kontrakcija prosla, DR pridje aparatu i kao "Jeste oset_ili bol sad", ja "Mislite kontrakciju?", ona kao "Da". I kroz pricu AKO SAM dobro skontala, a to je i moje pitanje vama, ona meni objasni da je to bio primer najjace kontrakcije [sm=smiley24.gif]. Misliiiim .. je l moguce to? Sta sam ja? Mazohista? Ja to stvarno OSETILA nisam! Rekla je da su samo nezgodnije kada vodenjak pukne/ga probuse, ali da je to to i da - ako je sada nisam oset_ila, nema potrebe za epiduralom, jer nisam oset_ljiva na bol. Meni je sve ovo neverovatno .. Nocas me uhvatili moji standardni laznjaci ceeeelluuu noc na po 4,5,6,7,..10min, oka sklopila nisam u strahu da nije pocelo. Ne boli. Nista ne boli. Ne mogu ni da umislim da boli, kada ne boli :D. Krsta pogotovo. Ali pod utiskom njene recenice, ja se uprpih da necu prepoznati i da cu se kod kuce poroditi :D. E sad - kako se ocitavaju te kotrakcije. Gledam sada ovaj zapis i kontam .. je l'' 100 najjaca?
|
|
|
|