Joj@ -> RE: Braxton-Hicksove kontrakcije (29.6.2011 15:32:18)
|
Dobra vest je da sam samo preforsirala. Ako se moze reci samo. Previse stresa i kretanja i nespavanja i eto recepta za preuranjene kontrakcije. Losa vest sto sad moram da mirujem, ali usled previse obaveza, nisam u mogucnosti, pa me vozikaju svi redom i porodica i drugari, vise me sramota. Ali idalje uvece boli boli boli...jos su mi rekli da je izmedju ostalog i usled nedostatka prostora jer je Vlada malo krupniji a meni iako sam krupna nije nesto izrastao stomak...neznam od cega to zavisi. Tako da kad udari ja bukvalno VIDIM cime me je udario, verovali ili ne. Uglavnom, koliko god se ja nadala malom lavu (vec narucila krevetac, komodu, dekoracije za zid i zavese sa lavicima) sin ce biti skroz na mamu, pa cak i u horoskopu (meni je podznak rak, ali je daleko naglaseniji od suncanog znaka, al ajd da ne smaram). Uput sam uzela ISTOG dana za svaki slucaj ali su mi rekli da neradim analize nikakve do par dana pred termin, sto je smesno jer to moze da bude u bilo kom trenutku, pa sam na svoju ruku i to zavrsila u ovih par dana, pa cik da mi neprime. Hvala svima na savetima, ja sad samo treba da izdrzim da prelezim ovo malo sto mi je jos ostalo...bilo to 1 dan ili 1 nedelja...
|
|
|
|