Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 12.12.2011 12:09:42
|
|
|
|
Jeca*
|
ili KLIK
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 12.12.2011 12:21:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Na ovom one2play sam i ja gledala, ova zelena ruka što šeta po stolu mi je extra morbidna, zamišljam Lukinu facu da ta ruka potrči po stolu i uperi prst u njega. Mislim da bi mu bila zanimljiva "Supa puna mušica", to nekako liči na mog Luku. I možda "Najbrži prst", ali nisam sigurna.
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 12.12.2011 12:36:50
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Mi cemo Monici da kupimo Prasko usisivac, on prica... A sada za Novu Godinu u Tempo je na snizenju 1900 dinara...
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 12.12.2011 16:05:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Super Mama super je usisivac. Cini mi se da sam pre neki dan isti videla. Kaze mi prodavacica da i skuplja mrvice
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 12.12.2011 16:12:54
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Gae taj loncic je super pokloncic, mada nasa buba je jos mala pa cemo ove godine ostati samo na RR poklonu a sledece cemo svasta! isto!!
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 12.12.2011 16:50:26
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Super Mama super je usisivac. Cini mi se da sam pre neki dan isti videla. Kaze mi prodavacica da i skuplja mrvice ma nemora nista da radi samo nek prica i Monika da se mane mojeg usisivaca.... A ako i skuplja pa vredi bre sve pare...ima non stop dete da cisti.Obozava usisivac
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 12.12.2011 16:52:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To sam i ja mislila da kupim Teodori, jer juri za njim cim ga ukljucim i gura ga. Mislila sam da se sali prodavacica, ona kaze da stvarno usisava mrvice. Sta ces vise prica i usisava mrvice.
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 12.12.2011 18:03:23
|
|
|
|
PoisonEve
|
Posto sam ja svorc potpuni, ja cu mm kupiti samo neki lep sal i rukavice a mojima cu napraviti kolace i to je to od mene! A da! Mm cu od mini-bube i mene posebno napraviti ogromnu novogodisnju cestitku i napisati pesmicu!
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 13.12.2011 7:40:23
|
|
|
|
oxy7
|
Ja ću lako za Aleksu i Pavla kupiti poklone, starijem dječiji lap top, mlađem neku igračku za krevetac, ali imam problem šta da kupim mm a da nije garderoba... Takođe u porodici imam tri cure od 16,18 i 20 godina, njima tek ne znam šta bih kupila...Ima li neko ideju?
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 13.12.2011 8:37:07
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: oxy7 Takođe u porodici imam tri cure od 16,18 i 20 godina, njima tek ne znam šta bih kupila...Ima li neko ideju? Šminku, kozmetiku. To uvek treba, a još nisu u godinama da izvoljevaju
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 13.12.2011 8:40:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Alexx dobra ideja, ali greška- danas počinje izvoljevanje mnoooogo ranije!!! Moje drugarice mala ima 6.5 godina i već zna koju boju laka za nokte kombinuje sa kojim džemperom, i šminka mora da bude super
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 13.12.2011 8:43:03
|
|
|
|
*Alexx*
|
Vidi se da sam matora. I samo jedan off - Nina, sad ću nešto da ti pišem u temi o snovima, pa pročitaj za koji minut
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 13.12.2011 10:12:58
|
|
|
|
Jeca*
|
idi gore na prodavnica pa izaberi sta zelis...imas cene za sve
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 13.12.2011 10:31:14
|
|
|
|
bebać
|
Ja čekam pare, pa pnda ćemo lako za poklone, tada dobijem neprocjenljivu inspiraciju i obično sve kupujem u zadnji čas
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 13.12.2011 23:41:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* idi gore na prodavnica pa izaberi sta zelis...imas cene za sve Baš sam mentol, hvala
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2011 15:06:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Molim vas pogledajte ovo Stoji u kategoriji "Pokloni za njega"... DIREKTORSKI ČEŠKO
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2011 15:07:14
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam ovo kupovala prijateljima...za ceskanje ledja...super stvar
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 21.12.2011 8:51:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj muž i ja neki dan bili u Metrou i nismo odoleli-kupili Mićku ovaj stočić za Novu godinu Piše da je 3+, ali ja mislim da će se Mićko baš zabaviti. Pogotovo što brdo mojih drugarica kupuje klincima prave table sa kredom, a oni prvo pa kredu u usta Ovo mi se čini mnogo bezbednije i super može poslužiti neko duže vreme...
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 4.1.2012 23:44:37
|
|
|
|
tannata
|
Nina gde ste uzeli ovaj kreativni stočić? Koliko je? Smišljam poklon za Božić, pa mi se ovo jako dopalo::::::::::::
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 5.1.2012 13:10:04
|
|
|
|
Snelle
|
Ovakav stočić kao što je Nina postavila smo kupili i mi, po ceni od 2.200 dinara, a FENOMENALAN je! Mm i ja smo oduševljeni, pa kad Lani dosadi mi se igramo Inače, mi smo ga kupili u Metro-u. Redovna cena mu je bila 2.800 ali je tog dana bio na popustu. Pertinijev stočić koji nije ništa posebno bolji, samo su mu veće kutijice sa plastelinom i ima par modlica više je oko 8.000 din. Preterano!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?