Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 24.12.2009 17:05:35
|
|
|
|
viking
|
A mužu sam kupila mikrofon (za karaoke) da možemo da pevamo kad nam je dosadno
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 24.12.2009 19:12:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Kupila sam i mami helanke, tražila je prave helanke u gradu pa nije našla, ona to fura na tunkicice i čizme. I Luki sam kupila: Ben Ten sat, Pa neko pakovanje Ben Ten: kompas, baterijska lampa, toki voki, Spidermen igračku i Noddy crtać.
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 24.12.2009 19:30:31
|
|
|
|
marince1
|
Sestricini od mm(ima 11 godina) sam kupila spomenar,divan sa kljucicem I naravno napravicu joj paketic. A mom tati,kome je sutra rodjendan ujedno za rodjendan i novu godinu kupicu dozvolu za pecanje! Znam da voli da peca,ali nece da kupi jer mu je skupo.
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2010 14:03:07
|
|
|
|
viking
|
Nešto se mislim da ponovo aktiviramo temu, bilo je dobrih ideja prošle godine....
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2010 14:25:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ove godine Neši moram da pravim dva paketića, pošto im i u vrtić dolazi Deda Mraz. Zasad sam kupila neki veliki kamion sa kockama, stoličicu na rasklapanje koju ima kod babe i dede, i obožava je, kanticu za zalivanje (plastičnu, njom pere sebi kosu, a stara je pukla), planiram da mu kupim još i albume nodi i pepa, i nekoliko slikovnica, i naravno slatkiše, pa ću to podeliti na dva paketića.
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2010 14:32:39
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Ja ove godine Neši moram da pravim dva paketića, pošto im i u vrtić dolazi Deda Mraz. Zasad sam kupila neki veliki kamion sa kockama, stoličicu na rasklapanje koju ima kod babe i dede, i obožava je, kanticu za zalivanje (plastičnu, njom pere sebi kosu, a stara je pukla), planiram da mu kupim još i albume nodi i pepa, i nekoliko slikovnica, i naravno slatkiše, pa ću to podeliti na dva paketića. Svidja mi se paketic Nedjo. Samo moram da ti kazem da Nodi album i slicice su zavrsili.Mi smo lepili sada ima neke princeze mada to nas ne zanima.Ali zato je izasao Album sa slicicama STRUMFOVI.
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2010 14:43:48
|
|
|
|
viking
|
ja ću mužu uzeti aparat za espreso, pošto baš voli (ja ne pijem tople napitke uopšte, pa mi je sve jedno). Zauzeće mi pola kuhinje, ali ljubav je to Marku (bratu) pravim paketić koji za sada ima: - tri vagona Tomasovih drugara (ne mogu da se setim kako se zovu) - dva paketa pruge (sa mostom) - Pepa prase (ili što bi on rekao - Svinjka Pepe) bojanka - Voki toki - kocke - Spiderman maska - Spiderman kabanica - OshKosh pantalone na tregere sa prugicama (da izgleda kao neki deran) - kutija pucketavih čokoladica za sve drugare iz vrtića - Tomas "vreća" za odlaganje igračaka - sneg-sprej i kalupe sa novogodišnjim motivima za prozore - božićna čarapa za slatkiše - knjiga sa nalepnicama Ljudsko telo - lenjir sa izbušenim oblicima životinja (kao kalupi) - set dečijih (ali pravih) oklagija, mućkalica i sl. - tri CD-a sa crtaćima - dva CD-a sa igricama
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2010 14:47:28
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Ja ove godine Neši moram da pravim dva paketića, pošto im i u vrtić dolazi Deda Mraz. Nedjo, ne znam jesam li dobro shvatila, taj poklon sto daje deda mraz roditelji naprave i donesu?
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2010 14:51:42
|
|
|
|
Lu
|
Vik, ti imaš kompletan spisak za mame Evo od mene jedan jeftini, isprintana slika na šolji za kavu ili kakao sa likom naše voljene osobe i sa nekom porukicom, ja ću to svom sinu pored još nečeg možda sa ovog spiska od Viking MM se ne pali na to, bezze mu je Njemu moram nešto konkretnije
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2010 14:55:08
|
|
|
|
viking
|
Samo vi prepišite Pa retko ga viđam jer je preko sveta, pa kompenzujem poklonima IZVORNA PORUKA: Lu RR Vik, ti imaš kompletan spisak za mame
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2010 15:11:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Nedja Ja ove godine Neši moram da pravim dva paketića, pošto im i u vrtić dolazi Deda Mraz. Nedjo, ne znam jesam li dobro shvatila, taj poklon sto daje deda mraz roditelji naprave i donesu? Pa da. Ranije su se davale pare, pa oni tamo spreme paketiće, ali im nije praktično jer su deca totalno različita i to uglavnom ispadnu stvari koje su deci potpuno nepotrebne. Ovako, svako svom detetu spremi šta želi, u skladu sa tim šta detetu treba, i sa finans. situacijom. Viking, oću ja da budem tvoj brat Šala, svaka čast, i nije to samo što je puno poklona, nego su svi, koliko vidim, pažljivo izabrani BAŠ za njega...to je diiivno
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2010 15:13:42
|
|
|
|
Anoniman
|
SM, u NS još ima Nodija, i album i sličice, bar kod mene u radnji Ma bitno je da vidi Nodija
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2010 15:43:12
|
|
|
|
viking
|
Može, može, što nas je više - to bolje hvala, znaš i sama kako je to IZVORNA PORUKA: Nedja Viking, oću ja da budem tvoj brat Šala, svaka čast, i nije to samo što je puno poklona, nego su svi, koliko vidim, pažljivo izabrani BAŠ za njega...to je diiivno
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2010 21:53:18
|
|
|
|
Maya21
|
Mame da vam kazem da u DEXY CO imaju bas povoljne neke igrackice koje su do skoro bile preskupe... ja danas kupila za moju decu DANKDOO one zivotinjice koje se stave u vodu pa narastu, robina huda sa konjicem, bas velikog, serifa, isto iz robina huda, autice, sve 300din komad... Ima i onih vilica, iz novog diznijevog crtaca, neke mini bratz, po istoj ceni :)
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2010 22:58:50
|
|
|
|
viking
|
Aaaaaaa. tome služe te životinje! A ja se baš pitala... IZVORNA PORUKA: Maya21 danas kupila za moju decu DANKDOO one zivotinjice koje se stave u vodu pa narastu
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 14.12.2010 23:09:36
|
|
|
|
Maya21
|
samo se smej!! meni Maki celo leto ispirao mozak da mu kupim to... A bile su 800din
< Poruku je uredio Maya21 -- 14.12.2010 23:21:39 >
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 19.12.2010 9:29:55
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR juce smo kitili jelku i sinoc ostaviil paketic ispod jelke (mozda je prerano, ali ajde...bice i RR paketic i moji ce mu dati 31og, pa smo mi sad stavili ovo sto smo kupili od para koja nam je dala firma) elem, u paketicu je bila knjiga, tabla pisi-brisi, adapter za wc solju munja mekvin, neki tanjirici (munja, bambi), neki cika koji vozi dzip i ima silan neki alat, malo pakovanje lego kockica i glavna igracka kojom sam odusevljena i zbog koje sve ovo i pisem. Pogledajte kako je dobra igracka KLIK
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 19.12.2010 9:54:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao Jeco, kako je dobro pa ja bih se igrala sa ovim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 19.12.2010 10:00:29
|
|
|
|
Jeca*
|
sta da ti kazem....od jutros smo svi na podu prvo smo sklapali LEGO auto i dzip i benzinsku pumpu....sad ovo Luka je naravno sve povezao pa sad ove kuglice redja u lego dzip
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 19.12.2010 12:12:21
|
|
|
|
anajid
|
Jao Jeco,sad vidim ovo.Pa to je fantasticno zaista.Ako nije tajna,koliko kosta?Htela bih i ja da kupim svom sestricu,on ce sad 4 god i mislim da bi se odusevio sa ovom igrackom!
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 19.12.2010 12:21:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
hhehe super igrcka Moja prda je mala pa ce se vise mama obradovati igracki ja sam kao dete bila luuuuuuuuuuuuuuuuda za igrackama....i jos uvek po malo
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 20.12.2010 8:52:08
|
|
|
|
Jeca*
|
sad vidim na snimku da je to veca verzija igracke. Bila je i ta u radnji, ali nisam htela da preterujem i ne znam iskreno ni njenu cenu. Mi smo kupili ovu i kostala je 1800din. Isto radi samo je manja pista, tj kraca Luka se juce ceo dan igrao sa njom. Prvo je gledao kako radi samo, a onda smo iskljucili pa je on vozio, presipao ove kuglice, pa je vozio i druge autice...ja sam bas zadovoljna igrackom
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 20.12.2010 8:59:56
|
|
|
|
Pretty78
|
mi cemo Maki kupiti kuhinju ...vec nedeljama kuka za kuhinjom da ona kuva mami i tati rucak :) a za Davida poooojma nemam , htela sam kucu sveznalicu ali kad sam videla da je u Rodiu 4500 dinarcica ....
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 20.12.2010 9:03:20
|
|
|
|
Jeca*
|
Luka ima dve sta cu...dobio jednu pa drugu. Moram priznati da sam ocekivala vise od te igracke. Meni je nekako dosadna i ne vidim da moze mnogo da koristi deci sem da im eto tako peva, a brzo se izgustiraju sve te pesmice...ne znam...mozda gresim, ali eto. moj brat je 86o godiste i kad je bio mali imao je medu koga pritisnes za rukicu i on snima tvoj glas, a onda pritisnes opet i on ti pusti sve sto je snimio. Meni je takva igracka mnogo korisnija od ovih sto vec imaju nasnimljene neke melodije
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 20.12.2010 9:38:03
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Luka ima dve sta cu...dobio jednu pa drugu. Moram priznati da sam ocekivala vise od te igracke. Meni je nekako dosadna i ne vidim da moze mnogo da koristi deci sem da im eto tako peva, a brzo se izgustiraju sve te pesmice...ne znam...mozda gresim, ali eto. moj brat je 86o godiste i kad je bio mali imao je medu koga pritisnes za rukicu i on snima tvoj glas, a onda pritisnes opet i on ti pusti sve sto je snimio. Meni je takva igracka mnogo korisnija od ovih sto vec imaju nasnimljene neke melodije daaaaaaaaaaaaj jednooooooooooooooooog
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Imeelenica4everKoje je lepse?Daria (
67%)
Dalia (
33%)
Ukupan broj glasova: 33Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!