Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 2.1.2021 16:35:10
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Mili gde uzimaš 3D puzle i koje? Suzi, uzeli smoOve i Ove. Kvalitetno su odrađene ali nisu baš jednostavne za sklapanje, uputstva su štura i mora da se vodi računa o svakom detalju da bi se delovi pravilno uklopili. Na ovim je oznaka za težinu 4 i mini bubi je trebala pomoć da znaš ako planiraš da kupiš Savi
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 4.1.2021 17:35:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Ostali su nam jos pokloni za Bozic, ne znam sta da im kupimo. Mislim da ce biti neki lego, posto smo na NG preskocili.
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 4.1.2021 17:36:02
|
|
|
|
Lilly5
|
Pogledaj u dexyco ako hoces kocke.
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.11.2021 20:51:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Molim vas za preporuku za Mikroskop kao poklon dečaku od 7,5 godina. Ima recimo ovakav KLIK Ovog nema na stanju KLIK, mada moguće da je i isti kao na linku gore, samo je drugačije pakovanje, oba su Clementoni.
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 24.12.2021 11:58:45
|
|
|
|
nata11
|
Dunja ima u lidlu mikroskop. Mame kako kod vas napreduje kupovina za decicu za NG? Ja planiram paketic ali nemam nesto inspiracije. Za sada na listi je- mini nutele rukavice igracka - neka beba sa kolevkom je u planu sokic ranac p.sape carapice ili kapica lepa gumice za kosu i jos par slanisa posto je slatkisima vec zatrpana Naravno zavisi sve od slobodnog vremena koliko budem imala za setnju po prodavnicama.
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 24.12.2021 12:19:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Joj, ja nemam ideja vise. Mm je Ivi kupio dzak za udaranje i kad he stigao baba i deda ga pokazali Ivi pa propade NG poklon 😂
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 24.12.2021 12:26:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Баш тако Иванка. Немам идеје. Т је велика, а Софи нема неку жељу.
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 24.12.2021 13:56:09
|
|
|
|
flamingos
|
Nato,super su pokponi.Biće to fantastičan paketić.Mi smo poručile poklon,plus otićićemo i ispazaraiti slatkiše koje voli(čitaj-pun džak🙄).
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 24.12.2021 17:57:31
|
|
|
|
smeško
|
Mi smo prvo u Noci knjige u Laguni kupili sve sto vole da citaju. N je dobio i neki skejt za prste ili sta je ono vec, M pakovanje vojnika, a J set_ za kuvanje. J smo kupili i jastuk. Sutra mm dolazi po mene na posao i nastavljamo. Kupujemo i jednom drugaru iz odeljenja. Dete je predivno, sa previse problema. Raspadnes se kad je cujes.
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 26.12.2021 21:46:02
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam skroz bez ideja, a ni deca se nisu nešto izrazila. Nisam još stigla da razmišljam o poklonima, ali nešto ću valjda smisliti u narednom periodu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
kontracepcijaEmaemiskustva sa ultramatericnim uloskom -sspiralomnouspojevi (
38%)
iskustva (
62%)
Ukupan broj glasova: 26Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!