Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 28.12.2020 23:00:12
|
|
|
|
Didy
|
Deci sam uzela sledeće: Stefanu knjigu "Pisma od Deda Mraza", oduševila sam se izdanjem i šolju s violinskim ključemSofiji papuče i šolju jednoroga Verovatno ću im ubaciti bar još kinder jaje, ali mislim da im je to to, rekla sam sebi da im neću trpati slatkiša.
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 28.12.2020 23:23:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Didy, Tolkinova? Mnogo mi se sviđa ta knjiga, kupiću je sebi na kraju Mi smo za Marka kupili društvene igre Activity i Jenga, knjige: Mene je teško ne voleti, Knjiga za dečake za male avanturiste, Da li je kokos opasniji od ajkule Kumiću smo kupili društvenu igru Ko je ko? i knjige: Da li slonovi stvarno nikad ne zaboravljaju i 20 izuzetnih dečaka koji su promenili svet Isto ćemo po koje kinder jaje i to je to.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 28.12.2020 23:32:24
|
|
|
|
Lilly5
|
Didy je primer nepreterivanja kad su pokloni u pitanju. Bravo Didy 🙂
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 28.12.2020 23:46:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Didy Deci sam uzela sledeće: Stefanu knjigu "Pisma od Deda Mraza", oduševila sam se izdanjem i šolju s violinskim ključemSofiji papuče i šolju jednoroga Verovatno ću im ubaciti bar još kinder jaje, ali mislim da im je to to, rekla sam sebi da im neću trpati slatkiša. Ja sam spakovala isto deci knjige. Isto jedno kinder jaje. I videcu jos neku sitnicu. Tolkinovo izdanje je odlicno. Nikako da kupim T. A sada je na snizenju.
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 28.12.2020 23:48:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Didy, Tolkinova? Mnogo mi se sviđa ta knjiga, kupiću je sebi na kraju Mi smo za Marka kupili društvene igre Activity i Jenga, knjige: Mene je teško ne voleti, Knjiga za dečake za male avanturiste, Da li je kokos opasniji od ajkule Kumiću smo kupili društvenu igru Ko je ko? i knjige: Da li slonovi stvarno nikad ne zaboravljaju i 20 izuzetnih dečaka koji su promenili svet Isto ćemo po koje kinder jaje i to je to. Mene je tesko ne voleti od Jasminke? Odlicna je.
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 28.12.2020 23:53:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Aha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 0:04:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Didy Deci sam uzela sledeće: Stefanu knjigu "Pisma od Deda Mraza", oduševila sam se izdanjem i šolju s violinskim ključemSofiji papuče i šolju jednoroga Verovatno ću im ubaciti bar još kinder jaje, ali mislim da im je to to, rekla sam sebi da im neću trpati slatkiša. Ja sam spakovala isto deci knjige. Isto jedno kinder jaje. I videcu jos neku sitnicu. Tolkinovo izdanje je odlicno. Nikako da kupim T. A sada je na snizenju. Upravo sam narucila. Mm je samo rekao c c c😁🤣
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 0:40:52
|
|
|
|
Didy
|
Jao, Sanjice, dobra si. 😂 Meni je danas stigao paket od Lagune, zove me muž koji radi od kuće, rekoh - To je neka greška! Došla kući, otvaram... Ja sam ''ladno zaboravila da sam poručila knjige pre neki dan. 😂 Najgora sam!A što se tiče poklona, preterujem. Ali ja svojima kupujem često i bez povoda i onda kad dođe rođendan ili Uskrs, Božić, shvatim da već sve imaju i samo se iznerviram. Anči, Jenga je super! Stefan je dobio za rođendan. Igra za celu porodicu. 😊
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 0:42:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Didy, ja svratila danas u Lagunu da kupim sestricima nesto za Ng i naravno kupim sebi opet knjigu. 🙄 Baska sto sam pazarila za noc knjige
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 29.12.2020 0:44:13 >
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 8:17:58
|
|
|
|
nata11
|
Jesmo mi jedini roditelji koji ne cekaju Deda Mraza i NG nego daju poklone ranije? Dobila u nedelju poklone pa jos dosla tetka, babe, deke. Ma nije spavala od srece. Ne zna gde da gleda. A vrhunac srece je bilo igraliste- tobogan za Lolsice. Za mm sam planirala pametan sat ali ne stigoh da porucim na vreme pa cu videti. Mozda uzmem neki ves.
< Poruku je uredio nata11 -- 29.12.2020 8:24:50 >
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 8:23:00
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Jesmo mi jedini roditelji koji ne cekaju Deda Mraza i NG nego daju poklone ranije? Dobila u nedelju poklone pa jos dosla tetka, babe, deke. Ma nije spavala od srece. Ne zna gde da gleda. A vrhunac srece je bilo igraliste- robogan za Lolsice. Za mm sam planirala pametan sat ali ne stigoh da porucim na vreme pa cu videti. Mozda uzmem neki ves. Mi otvaramo poklone ranije, tj. kako stignu. Otvorili su od kume, od mojih roditelja, paketić sa mog posla. 31-og otvaramo ostatak, to je tradicija u porodici mm. Pisma od Deda Mraza su odlična, mini buba je dobila prošle godine za NG. I dalje nisam našla dodatni poklon za mm, odustajem. Al mi je rekao da mu je najlepši poklon što sam uopšte počela da razmišljam o kući 😂
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 8:29:47
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Jesmo mi jedini roditelji koji ne cekaju Deda Mraza i NG nego daju poklone ranije? Dobila u nedelju poklone pa jos dosla tetka, babe, deke. Ma nije spavala od srece. Ne zna gde da gleda. A vrhunac srece je bilo igraliste- tobogan za Lolsice. Za mm sam planirala pametan sat ali ne stigoh da porucim na vreme pa cu videti. Mozda uzmem neki ves. I mi smo juče dali poklone,a Nina je dobila i više slatkih poklona(svaki put kad smo išli u nabavku kupili po jedan 🤣🤣).Kupićemo im i po nešto za doček da se obraduju.
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 8:33:12
|
|
|
|
Duškić
|
Moji ce otvarati barem po 1 za Novu Godinu.
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 9:37:54
|
|
|
|
Lilly5
|
Stalno dajemo poklone, zato deca vise i ne znaju sta imaju niti da se posteno obraduju 😏
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 9:55:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo isto davali ranije kad je J bila mala, ali tad je bila bas i mala. Kod nas je specificna situacija jer je U rodjus 26.12, i onda uvek dobiju poklone za njen rodjendan od nas, od mojih, od tetke, od mnogih koji se set_e pa bar nesto donesu. Tako da, mi nase kucne novogodisnje poklone otvaramo to jutro, 1.1., mm i ja im sve stavimo uspod jelke i onda 31.12.svakako pricamo da je sad kraj stare i pocinje Nova,,, ujutru ce mozda biti poklona... Evo juce su dobile od mm firme. Starija neku plasticnu kuhinju, a mladja stol za sminkanje. I jedno i drugi vec imamo. Stol za sminkanje je J trazila jos pre 2 godine pa joj je deda Mraz doneo, a kuhinju imamo onu drvenu iz Ikee jos od kad je J napunila godinu dana... Tako da to sve sad mene nervira jer je duplo i zauzima mi mesta, ali stvarno moram da priznam da su se one toliko obradovale da smo se bas iznenadili. 😊
< Poruku je uredio mama Jo -- 29.12.2020 9:56:48 >
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 15:34:03
|
|
|
|
veselicaa
|
Kupili Nini haljinicu ,dzemperić i pižamu,veš i unihop.Kaze mm to je od nas nije od Deda Mraza 🤣🤣
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 15:39:08
|
|
|
|
pari
|
Ja ću deci dati 1og ujutru, taman će tad doći i M. Od mojih su već dobili. I to je to. A mm sam kupila džemper
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 17:19:39
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Kupili Nini haljinicu ,dzemperić i pižamu,veš i unihop.Kaze mm to je od nas nije od Deda Mraza 🤣🤣 Ono-u pravu je čovek.Sad uposlite Deda Mraza,da dete dobije duple poklone.👍
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 17:21:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Draga juče Deda Mraz doneo,pisala sam već.
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 17:22:37
|
|
|
|
flamingos
|
Nema veze,piši ponovo.🙄👍❤
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 23:08:09
|
|
|
|
branki*
|
Haha.tako meni cerka kaze kad trazi jos nesto da joj se kupi-mama,pa to je doneo deda mraz,ajde sad nesto i vi.
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 29.12.2020 23:46:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Branki,gleda odeću danas i pitamo je jel lepo sto smo ti kupili a ona kaže neeee kupio Deda mraz 🤣🤣
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 30.12.2020 9:01:44
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Kupili Nini haljinicu ,dzemperić i pižamu,veš i unihop.Kaze mm to je od nas nije od Deda Mraza 🤣🤣 Ovako i ja prekjuce .
|
|
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 30.12.2020 14:58:21
|
|
|
|
Didy
|
Ja nekako krišom ubacim poklone pod jelku tik pre ponoći 31. decembra (obično izađu da gledaju vatromet ili da pale prskalice).
|
|
RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone 30.12.2020 15:40:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi smo Nini stavljali slatke poklone ispod jelke i kada vidi obraduje se.Ovaj sa igračkama ja donela u sobu i kao Deda Mraz joj poslao.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Za one koje imaju 2 i vise dece!!!Mama 78Da li Vasu decu voli te isto?DA (
93%)
NE (
7%)
Ukupan broj glasova: 134Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!