mama krava -> RE: Ideje za Božićne i novogodišnje poklone (24.11.2017 11:13:48)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha MK mi smo Dunji prosle godine ispunili zelju i upisali je na klizanje, kupili joj klizaljke i evo je ove godine ide na hokej [sm=jezicek.gif], zanimljiviji je od umetnickog klizanja ehhehe...Ali mi smo uzeli klizaljke koje se kao i roleri za male razvlace 4 broja. A i ja imam utisak da su te prave klizacke mislim te za umetnicko klizanje (drugacije su za hokej) klizaljke teze za nauciti.Nemam pojma iskreno ja ne klizem kao ni ti[sm=smiley36.gif] tako mi se samo cini heheh Ljisho, obzirom da ne kližem, nemam pojma, ali znam da kažu da je klizanje teže od rolera. Ona je proletos dobila rolere za rodjiš i to neke ludakči brze, pa ih je super skontala, a sad neka se čeliči i za klizaljke. Ja se realno moooogo plašim klizanja, tj ja se plašim da kližem, ali ne želim da njoj to prenosim, pa ću zato da se potrudim da nauči na vreme sve, a ove klizaljke umetničke, što kažeš, dobiće veći br, pa mislim da će moći i dogodine, ali za te pare, tj 15 ak eur, nema veze nek ih i preraste. Ja mislim da će biti baš oduševljena što su tako ženstvene, tj kao Elzine [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|