Ognjenka -> RE: Predbračni ugovor (28.2.2012 12:52:28)
|
Ja sam kao Bebac-dosla na gotovo u dvosoban stan, a vec je imao kola (pod kreditom, do duse).[sm=bravo.gif] Ali, to mi je drugi brak. U prvom braku sam usla u njegov deo kuce. U grubim radovima. I ja sve platila, jer sam radila, a on nije. Parket, krecenje, namestaj, belu tehniku-sve! Kad smo se razvodili hteo je da popise sve sto sam odlucila da ponesem sa sobom-moju pletenu stolicu (koju sam donela iz devojacke sobe) i svoje licne stvari. Msm...sta reci. Sve sam ostavila, samo da se izvucem iz te price. Sad, iako je mm drugaciji covek, i nas brak nema veze sa mojim prvim brakom po kvalitetu, mnogo sam opreznija. Mnogo ce ruzno zvucati, ali kada smo kupovali novi frizider (sveki je rekla da ce ona da plati) nisam se uopste intersovala kakav i koji frizider, iako me mm pitao milion puta koji hocu. Onda mi je sinulo sta radim...Isto je bilo i sa bojom zidova pre toga, i sa zavesom u kupatilu, ma sa svim. Dok se nisam osvestila. Sada, stan u kome zivimo posmatram vise kao nas zajednicki dom, ali i dalje sebi u glavi pravim neku zadrsku. Malu. Malecnu. Mozda ce biti drugacije kad dodju deca.
|
|
|
|