jance -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (1.3.2013 13:13:26)
|
jooj hanic draga moja, ako te neko razume, ja te potpuno razumem [sm=smiley31.gif] jedino sto se ja bojim da koristim silikonske, prosli put su mi napravile jos gore, bradavica se trela o silikon i cupala epitel sa bradavica pa sam imala bukvalno zivo meso na bradavicama. trenutno nije bas toliko strasno, ali i ja se bas pazim, i pravim pauze, jednom dnevno se izmuzem da bi bradavice dobile malo odmora, borim se sa njom da nauci da pravilno hvata bradavicu.... ja jednostavno imam takve bradavice. a obicno kad pitas patronaznu ili lekara, ragade ne smatraju kao prevelik problem, to je nesto sto se desava i prolazi posle mesec dana. obicno cujes savete tipa : namazi tvoje mleko, lanolin, a kad vide onda kazu panthenol. ja sam sve to prosli put radila, pa sam ipak zavrsila na kremama za obnavljanje koze.... i na tome da sam se izmlazala do 4og meseca bebinog... tako da ja to ne uzimam olako, i bas se trudim da pazim, i da radim sve sto mogu da bi sprecila ono sto se desilo prosli put. sad, Kika je pocela da sisa tek 11ti dan od rodjenja, do tada su je hranili spricom i gazom, i kanda je stekla taj refleks uvlacenja, pa samo vakumom uvuce vrh bradavice, nece vise od toga. ako i uspem da joj ubacim vecinu areole, samo cujes onako coktanje i vidis da je ona popustila i opet vuce samo vrh bradavice. pa joj ja onda izvadim iz usta pa ponovo, i tako u krug, dok se ne iznervira.... pa onda odustanem i pustim je da sisa kako hoce, samo da bi nesto posisala ipak.....
|
|
|
|