Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:16:38
|
|
|
|
Sneža
|
obozavam mleko!
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:20:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ne volim čisto mleko, jedino kao čokoladno ili kakao..Kad osetim miris kuvanog mleka, blago je reći da mi se povraća.... Kaže mama da ni sestra ni ja nismo volele mleko ni kad smo bile bebe doduše, nije nas dojila..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:21:42
|
|
|
|
Lilly*
|
A ja ga npr uopste ne volim Nekada uspem da se nateram da popijem cokoladno mleko, a samo
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:23:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mogu da pijem mleko, ali mora da bude hladno.
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:25:00
|
|
|
|
Lilly*
|
Da, taj detalj sam zaboravila, hladno i cokoladno i nikako drugacije
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:28:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Mleko i čaj od kamilice Ali recimo kafu bez mleka ne mogu popiti, volim nes, vruć kakao, mleko sa topljenom čokoladom... sve to mogu, ali čisto mleko nikako!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:29:07
|
|
|
|
Anoniman
|
samo jogurt
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:29:21
|
|
|
|
Modessty
|
I ja ne pijem mleko! Samo sa nes kafom! A mislim da bi sad trebalo da pijem Ako i popijem mleko jednomu sto godina onda ga pijem hladno i bez šećera. Može malo kraš ekspresa kao daodatak
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:30:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Mod, Kraš je zakon! To uvek imam u kući
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:30:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Kažu da žene koje piju više mleka, imaće devojčicu, a koje jedu više mesa, imaće dečaka...
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:32:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kažu da žene koje piju više mleka, imaće devojčicu, a koje jedu više mesa, imaće dečaka... moj mm pije mlijeko litrima .... znači prvo je bila djevojčica ( to iz neke teme idem da pravim muzu dijete ) , a ja volim mesinu i drugo je bio dječak
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:33:03
|
|
|
|
boje
|
ni ja ne pijem mleko kao klinka sam se rasturala od mleka, a sad samo sa nes kafom
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:34:05
|
|
|
|
božana
|
Ja ne pijem mleko, odnosno kao i Mod pijem ga samo sa nes kafom.Uf, gadno mi je bilo u trudnoći kada sam sebe terala da ga pijem.Ne mogu se pohvaliti da sam ga i tada mnogo pila.
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:34:12
|
|
|
|
Sneža
|
Po toj logici ja cu roditi blizance decaka i devojcicu,ne mogu ni bez mesa ni bez mleka! Uh svida mi se ova logika
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:35:02
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:38:08
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kažu da žene koje piju više mleka, imaće devojčicu, a koje jedu više mesa, imaće dečaka... Po meni to nema tri ciste sa pameti, ali dobro, mozda pocnem da pijem mleko nebi li smuckali devojcicu
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:40:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lilly.79 IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kažu da žene koje piju više mleka, imaće devojčicu, a koje jedu više mesa, imaće dečaka... Po meni to nema tri ciste sa pameti, ali dobro, mozda pocnem da pijem mleko nebi li smuckali devojcicu Naravno da nema veze s mozgom, ali pij i ti mleko, solidariši se sa mnom, možda nam upali!
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:41:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. samo jogurt isto i ja
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 10:47:44
|
|
|
|
Lilly*
|
Vazi Tasho, od danas pocinjem mleko terapiju
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 11:53:59
|
|
|
|
Jeca*
|
ja obozavam mleko (hladno, toplo, kako god), ali ne pijem ga svaki dan, nego kad mi dodje. A mlecne proizvode sve volim i jedem ih stalno. Volim i meso. Snezo, tako mu dodje ta logika, ali ja ne dobih blizance
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 12:01:42
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kažu da žene koje piju više mleka, imaće devojčicu, a koje jedu više mesa, imaće dečaka... pijem jogurt a nisam luda nešto ni za mesom. Ovih dana mi se samo jedu breskve i kupine. A kupina još nema A da! Jedem i slova dok kuckam! Tri puta jutros kucam kolegici mail!
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 12:03:20
|
|
|
|
Rivana
|
Ja bas volim mleko i lecne proizvode mnajm
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 12:04:00
|
|
|
|
Rivana
|
i ja jedem slova
|
|
|
|
RE: Pijemo mleko vrlo dobrog kvaliteta 17.6.2009 12:11:33
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Rivana i ja jedem slova
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?