|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   silovateljima 44 godine zatvora
9.11.2011 21:33:45   
zoća
razmišljala sam dugo da li da postavim ovu temu.Morala sam.Toliko sam ogorčena i revoltirana da bih sada mogla iz nehata svašta da uradim.Bože pa ona je imala samo 12 godina a jedna matora drtina čak 62.Pišem i plačem,ne mogu da dođem sebi.Kako su mogli?Dete,ej dete bolesni umovi.Najveća kazna 10 godina zatvora.Svaka kazna je mala.Izvinite ako tema nije za ovaj forum ali morala sam
Direktna veza do poruke: 1
   RE: silovateljima 44 godine zatvora
9.11.2011 22:01:13   
hanka
Ma kakvih 10 godina,kakav zatvor i dozivotna pa da drzava placa odrzavanje jos i da zaradi tamo neku paru za rad.
Takvu poremecenu osobu bih mucila na raznoraznim spravama do smtri cim ga privedu.Razmisljala sam i o metku u celo ali mu se na taj nacin samo skracuju muke tako da je prva varijanta o mucenju bolja

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 2
9.11.2011 22:08:58   
^iva^
ipak smrtna kazna je za takve debile

iva

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 3
9.11.2011 22:14:36   
vukosava
Sto se ove teme tice, dva puta sam u zivotu srecom izbegla silovanje, samo zato sto se ne zamrznem pred agresijom vec imam zelju da se branim.

Ja bi pod jedan od njih napravila evnuhe a pod dva drzala ih mnogo duze u zatvoru. Pedofile da tek ne pominjem, na njih ne bi trosila pare od poreza uopste.

Sad juce je bilo na TV-u, jedna punoletna zena sto je bila sa 14-togodisnjim ucenikom u vezi je dobila CETRDESET GODINA ZATVORA!!! Ej!

Srbijo u sljivama i njivama, tu je tudje telo jeftino i tudji zivot jeftin.

(odgovor članu ^iva^)
Direktna veza do poruke: 4
9.11.2011 22:16:18   
Alexis79
Smrtna kazna za takve i nije kazna.
Treba ga baciti zatvorenicima pa da ga oni malo siluju do smrti.
Ja sam tu veoma radikalna ,kazni ga  istom merom pa da vidi kako je to.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 5
9.11.2011 22:18:31   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Alexis79

Smrtna kazna za takve i nije kazna.
Treba ga baciti zatvorenicima pa da ga oni malo siluju do smrti.
Ja sam tu veoma radikalna ,kazni ga  istom merom pa da vidi kako je to.

Ma bolje ga muciti. Kakvi su to bolidi mozda bi i uzivali u necemu sto je za druge nenormalno. Ili kao sto sam ja nekad mislila, bude li mi ko to uradio, nasla bi nekog sa najvecim cim vec i do iznemoglosti. Pa nek kosta sta kosta.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 6
9.11.2011 22:22:18   
^iva^
dobiju oni istom merom cim ostali saznaju zasto su tu ne prodju oni dobro

iva

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 7
9.11.2011 22:24:07   
zoća
ma još više me je šokiralo da je jedna žena podvodila dete i dobila pet godina pa gde joj je osećaj,bože.E SVI UKUPNO 44 GODINE pa kakav je to zakonuser posted image user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 8
9.11.2011 22:25:25   
kalinam
Teski fizicki rad bar 30 godina, na 'lebu i vodi, a ne da zavrsava fakultete i radi na misicima o mom trosku!

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 9
9.11.2011 22:29:25   
soni
kod nas je sve zbrkao u vezi tih zakona.. za ubistvo 25, za silovanje 44...user posted image a ko zna sta su jos izmozgali

jedan poznanik, je ubio decka pre 2 god..osudjen je i kao kasnije ce odlezati kasnu ( sto je totalbna glupost, mozes da biras kada ces je odlezati) i sada radi kao direktor parkinga iu jednom gradu, drzavni budzet , na zatvor i ne pomislja

silovatelji u srbiji se provlace na zalost..neke nikada ne nadju a mnoge nadju pa opet nista..znam masu zena koje su bile silovane od strane sefova, poslodavaca ali nisu mogle da dokazu zato sto im nisu verovali i tvrdili su da su one inicirale sex sa njima ...strasno

< Poruku je uredio soni -- 9.11.2011 22:30:08 >

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 10
9.11.2011 22:31:44   
boba 11
Jel se secate one price o manastiru i narkosima tamo bih ja njih pa nek im monasi pokazu sta je mucenjeuser posted image

(odgovor članu kalinam)
Direktna veza do poruke: 11
9.11.2011 22:33:21   
zoća
soni njih je bilo...a oni su sve ukupno dobili 44 godine .Znači najstrožije su kažnjena dvojica sa po 10 godinauser posted image user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 12
9.11.2011 23:39:54   
mikica sa
uzas! izgleda da je zivot najjeftini, pogotovo od djece, nemam rijeci! ja bih njih dobro napatila da pozale sto su se ikad rodili! user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 13
4.10.2012 19:16:32   
Verolina

IZVORNA PORUKA: zoća

razmišljala sam dugo da li da postavim ovu temu.Morala sam.Toliko sam ogorčena i revoltirana da bih sada mogla iz nehata svašta da uradim.Bože pa ona je imala samo 12 godina a jedna matora drtina čak 62.Pišem i plačem,ne mogu da dođem sebi.Kako su mogli?Dete,ej dete bolesni umovi.Najveća kazna 10 godina zatvora.Svaka kazna je mala.Izvinite ako tema nije za ovaj forum ali morala sam

Jeste tema za forum. Za ovakve stvari treba stvarati lobi. Svi pricaju o nekom zakonskom pravu, pa gde je ovde zakonsko pravo? Kad vec nije ispostovano pravo zrtve, moglo je biti adekvatno kaznjeno delo pocinioca. Uzasava me pomisao da neko ko je silovao dete ne lezi u pecini tucajuci kamen do kraja zivota. Ne bih mu dala da vidi sunca ni meseca.

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 14
4.10.2012 19:25:13   
sandrina 85
Strasno sta sve ima user posted image
Treba da iskuse sve sto su oni nekom ucinili.. i jos mnogo gore!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here