dunja RR -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (8.1.2012 0:19:15)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR 14. Trudnoća je stanje koje svaka žena želi ali probleme oko toga samo s najbližima deli. Tako se i meni jada moja kuma Maja a kada mene nema, pomaže joj Ringeraja. Te crtice dve ona željno očekuje a pošto ih još nema ona jadikuje. Možda je problem što ne uhvati plodne dane pa joj trudnoća svakog meseca za dlaku omane. Zato ja pišem ove stihove kao divan gest da za moju Maju osvojim BabyTime test. Čestitamo, pobednik je Strumfetica, autor komentara za koji je većina glasala. Strumfetice pošalji nam svoje ime, prezime i broj telefona na mail marketing@ringeraja.rs, a poklon možeš preuzeti u narednih 10 dana sa ličnom kartom u našoj kancelariji: Danu media doo, Balkanska 18/lokal 16, tržni centar Ivanium, Beograd. O dogovoru radi preuzimanja ćemo se dogovoriti telefonom. Ako nisi iz Beograda, pošalji prijatelja, rodbinu ... a možemo ti poklon poslati i poštom, o tvom trošku. Javi nam šta ti odgovara. Još jednom čestitamo [sm=bravo.gif]
|
|
|
|