RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (12.10.2012 14:40:01)

IZVORNA PORUKA: imperial

Prijavila sam se i spremila divnu pesmicu[sm=bravo.gif]

Super imperial [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (23.10.2012 22:39:23)

Prijavite se [sm=bravo.gif]

lalojedac -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (27.10.2012 13:34:00)

gde se prijavljujemo i sta treba da se odgovori...meni je ovo jedina sansa da uspem da ubodem plodni dan ako nista ne uradimo,moracemo da uzmemo 5 kredit pa da nastavimo vto pricu,bas bih volela da probam sa ovim tracicama[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (27.10.2012 14:30:33)

Lalo, na dnu teksta imaš link na anketu, i obavezno kada rešiš anketu napiši neki sladak komentar ispod, jer on ulazi u takmičenje KLIK

lalojedac -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (29.10.2012 14:01:19)

poslala sam dunja,hvala,nadam se da sam se dobro snasla.

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (30.10.2012 10:36:11)

Prijavljujte se! Uskoro počinje glasanje[sm=bravo.gif]

snovi -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (30.10.2012 12:30:34)

Baby Time je odličan, prijavila se i ja [sm=bravo.gif]

lalojedac -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (30.10.2012 14:15:01)

i ja se prijavila,ne znam da li je stigla prijava [sm=smiley13.gif]

dunja RR -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (30.10.2012 14:23:47)

Lalo je ne vidim prijave, tek na kraju meseca pošalju programeri na adresu moderatorki aalisa RR.

lalojedac -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (1.11.2012 9:48:18)

ok dunja,izvini,nadam se da sam se prijavila,sad nam je preko potreban baby time[sm=bravo.gif]

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 14:57:39)

IZVORNA PORUKA: lalojedac

ok dunja,izvini,nadam se da sam se prijavila,sad nam je preko potreban baby time[sm=bravo.gif]

Draga lalojedac, prijava je tu [sm=smiley1.gif]

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 15:00:41)

Dragi naši slede komentari...

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 15:02:41)

1.

ZELJA
Imam jednu zelju,a ona je jaka,
volela bih da zatrudnim i rodim decaka.
Ali tata hoce devojcicu,da ima plave okice
i crnu kosicu.
Da se niko ne ljuti,krevetac ih ceka,
neka budu blizanci<i bata i seka>!!!

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 15:04:29)

2.

Sanjala sam noćas lice
jedne male devojčice.
Kovrdzica crna, mala
na ramenu mom zaspala.
Ja je mazim, ljubim oči
i zamisljam kad ce doći.
Rumen obraz, nosić prća
takva biće moja Svrća.
I digoh se da test rešim
i ni u cemu ne pogrešim,
da dobijem nagradicu
i javi dam devojčicu.
Neću sanak više sniti
mamica ću stvarno biti.
Te pločice njeno ime nose
ime bebe kovrdzave kose.

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 15:06:37)

3.

Prema staroj priči, beba je pre rođenja upitala Boga:
- Kažu da me sutra šalješ na Zemlju. Ali kako ću se ja onde snaći ovako bespomoćna?
- Odabrao sam anđele za tebe. Oni će te čekati i brinuti se o tebi. Svakog dana dana će se smejati sa tobom, dobijaćeš njihovu ljubav svakog dana i bićeš srećno biće - odgovorio je Bog.
- Kako ću se s ljudima sporazumevati kad ne znam njihov jezik?
- Tvoji će te anđeli naučiti jezik, pa ćeš se moći sporazumevati.
Beba je podigla glavu i upitala:
- Svi kažu da na Zemlji ima loših ljudi. ko će me štititi?
- Tvoji anđeli ce te čuvati makar po cenu života - odgovorio je Bog.
- Hoćeš li mi barem reći njihovo ime? - upita beba.
- Nije važno kako se zovu. Ti ćeš ih zvati MAMA i TATA - odgovori Bog.

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 15:07:29)

4. Super bravo za sponzore u RR!!!

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 15:08:11)

5.

Hoćemo i mi Baby Time.

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 15:09:21)

6.

Poklon je divaaaaaan, to nam treba.

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 15:10:08)

7.

Pozdrav svima, divno je učestvovati!

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 15:10:37)

8.

Super ste

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 15:11:12)

9.

Prijavili se :)

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 15:11:59)

10.

Baby Time želimo mi, da nam dan bude finiji.

aalisa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 15:15:01)

Izvolite, glasajte za jedan komentar koji vam se najviše dopada a njegovog autora će naš dragi sponzor - Pharmanova, nagraditi kutijom Baby Time. [sm=bravo.gif]

imperial -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 16:16:54)

Ja glasam za 1.[sm=bravo.gif]

MASHKA -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (2.11.2012 16:43:06)

2

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>