RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

džema -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (6.4.2012 20:46:25)

2

Milevaa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (6.4.2012 20:47:17)

glasam za 2 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (6.4.2012 20:49:38)

[Sadržaj poruke je obrisan]

dunja RR -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (7.4.2012 20:17:51)

Sutra saznajemo dobitnika, iskoristite pravo glasa [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (8.4.2012 0:18:28)

Čestitamo korisnici zenkica koja je napisala pobednički komentar [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: dunja RR

2. Jedina prava sreca u zivotu su deca.Ukoliko postoji nesto sto ce nam pomoci da ih sto pre i imamo,u toliko je sreca jos veca!!!Zato ,jer nam Baby Time donosi osmeh na lice.

*Maki* -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (9.4.2012 14:02:17)

Čestitaaam[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (9.4.2012 17:25:17)

Draga zenkice javi nam se [sm=bravo.gif]

Čestitamo korisnici zenkica koja je napisala pobednički komentar [sm=bravo.gif]

2. Jedina prava sreca u zivotu su deca.Ukoliko postoji nesto sto ce nam pomoci da ih sto pre i imamo,u toliko je sreca jos veca!!!Zato ,jer nam Baby Time donosi osmeh na lice.

dunja RR -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (9.4.2012 23:46:57)

Postati i biti roditelj, jedan je od najzahtevnijih,a istovremeno i najlepših iskustava u životu svakog čoveka. Barem 90 miliona parova širom sveta rade na proširenju porodice u svakom trenutku. Uz samo 20 procenata šanse za trudnoću u ciklusu od mesec dana, nije čudo da lako postanu malodušni. Šta možemo učiniti da bismo povećali šansu za začeće?

[image]http://static1.ringaraja.net/images/kutija_pr.jpg[/image]

Sve što morate da učinite da bi konkurisali je da odgovorite na sledeća pitanja i ostavite zanimljiv komentar u polju ispod ankete, jer će dobitnik biti određen na forumu, glasanjem za najbolji komentar. Prijavljujte se i od 3.5.2012 glasamo za najbolji komentar a 9.5.2012. ćemo objaviti dobitnika Baby Time testa i poklon iznenađenja. Paket se preuzima u Beogradu ili šalje poštom o trošku dobitnika.

[image]http://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/fd6b60af089ad1c1ff8a39b2a40023ba.JPG[/image]

Pročitajte više...

gugutka -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (14.4.2012 21:02:43)

Prijavili smo se, sjajnoooo [sm=bravo.gif]

Tatamata -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (3.5.2012 13:32:35)

Kreće glasanje i traje do 9.5.2012!

Slede komentari!

Tatamata -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (3.5.2012 13:33:17)

1.

Sa svakom novorođenom bebom svet se rađa iznova :)

Tatamata -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (3.5.2012 13:34:11)

2.

Sada nemam komentara, ali biće ih i te kako ako uz pomoć ovih testova ostvarim trudnoću! :)

Tatamata -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (3.5.2012 13:34:44)

3.

Bas bi mi trebao ovaj test da sto pre bude jos jedna beba u nasem domu ;)

Tatamata -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (3.5.2012 13:35:20)

4.

Postovani,suprug i ja pokusavamo vec tri godine da dobijemo bebu. Ciklusi su mi redovni na 34 do 37 dana i pokusavala sam pomocu bazalne da utvrdim ovulaciju pa bih volela da pokusam i sa Baby Time testom. Unapred zahvalna...

marica983 -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (3.5.2012 22:43:12)

1 [sm=bravo.gif][sm=duda.gif]

Gejsha -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (5.5.2012 11:01:39)

4

Anoniman -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (5.5.2012 11:26:09)

4

Milevaa -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (5.5.2012 12:33:25)

4
I samo da kažem da sam ja pre par meseci dobila ovu nagradu i sada sam u drugom stanju! [sm=bravo.gif]
hvala ringeraji još jednom i žene učestvujte, poklon je zaista vredan!

degu -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (5.5.2012 14:25:38)

4 [sm=bravo.gif]

gogicadj -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (5.5.2012 23:26:09)

4

Cuftas -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (7.5.2012 21:35:41)

4

hanka -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (7.5.2012 21:43:08)

4

dunja RR -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (9.5.2012 11:48:37)

Pozdrav!

4. Komentar: "Postovani,suprug i ja pokusavamo vec tri godine da dobijemo bebu. Ciklusi su mi redovni na 34 do 37 dana i pokusavala sam pomocu bazalne da utvrdim ovulaciju pa bih volela da pokusam i sa Baby Time testom. Unapred zahvalna..."

je napisala Micaubica i ona je ovog meseca dobitnica Beby Time testa za ovulaciju.

Čestitamo [sm=bravo.gif]

P.S. Mico pošalji mi molim te podatke na pp: ime, prezime, adresu i telefon, poslaćemo ti kao i ranijim dobitnicama, Baby Time poštom, o tvom trošku.

micaubica -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (9.5.2012 17:41:05)

HVALA[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulaciju i precizno planiranje porodice! (9.5.2012 18:55:19)

Postati i biti roditelj, jedan je od najzahtevnijih,a istovremeno i najlepših iskustava u životu svakog čoveka. Barem 90 miliona parova širom sveta rade na proširenju porodice u svakom trenutku. Uz samo 20 procenata šanse za trudnoću u ciklusu od mesec dana, nije čudo da lako postanu malodušni. Šta možemo učiniti da bismo povećali šansu za začeće?

[image]http://static1.ringaraja.net/images/kutija_pr.jpg[/image]

Sve što morate da učinite da bi konkurisali je da odgovorite na sledeća pitanja i ostavite zanimljiv komentar u polju ispod ankete, jer će dobitnik biti određen na forumu, glasanjem za najbolji komentar. Prijavljujte se i od 4.6.2012 glasamo za najbolji komentar a 9.6.2012. ćemo objaviti dobitnika Baby Time testa i poklon iznenađenja. Paket se šalje poštom o trošku dobitnika.

[image]http://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/fd6b60af089ad1c1ff8a39b2a40023ba.JPG[/image]

Pročitajte više ...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>