RE: Namazi za (na) hleb (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

peca -> RE: Namazi za (na) hleb (2.2.2012 15:22:11)

Ja jako cesto u jelovniku kao namaz ili prilog imam proprzen susam ali sa pavlakom, toga mogu da jedem dok mi se ne smuci [sm=jezicek.gif]

Jeca* -> RE: Namazi za (na) hleb (21.2.2012 8:51:34)

juče sam "osmislila" divan namaz, pa toplo preporučujem

skuvala sam jaje i stavila u blender kuvano jaje, malo rukole, kašiku senfa i pečurke sa prazilukom (koje sam naravno prethodno dinstala na teflonu sa par kapi ulja, dok nije sva voda iz njih isparila). Stavila sam malo vegete i belog luka (kao začin)
i sve izmiksala [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ognjenka -> RE: Namazi za (na) hleb (21.2.2012 8:52:45)

Jeco, to je bas njam! Moram probati!

PoisonEve -> RE: Namazi za (na) hleb (22.4.2012 22:26:20)

U blendar staviti jedno jaje, malo sremusa, malo praziluka, komad mladog sira, malo majoneza i kasicicu senfa

PoisonEve -> RE: Namazi za (na) hleb (22.4.2012 22:28:22)

Kikiriki buter

Samleti u blenderu jednu supenu kasiku secera i 1 kafenu kasicicu soli, zatim dodate oko 100g kikirikija i kad to doooobro sameljete, dodate jedno 5 supenih kasika ulja.
To je to!

Jole84 -> RE: Namazi za (na) hleb (4.5.2012 18:08:43)

Ognjenka baš fino zvuči,ionako u zadnje vreme tamanim samo Ella,a baš mi je neukusan,ovako ću da ubijem 2 muve jednim udarcem-em jedem hlebac (koji obožavam) em zdrav sirac,ma milinaaa [sm=smiley36.gif]

Ja u zadnje vreme spremam paštetu od tune,našla sam recept na netu i baš je fina [sm=jezicek.gif]

Jole84 -> RE: Namazi za (na) hleb (2.2.2013 15:51:18)

Malo da osvežim ovu temu:
Izdinstam spanać,ali vrlo kratko i pomešam sa belim lukom i ella sirom-baš ukusan namaz [sm=bravo.gif]
A pašteta od tune mi ja najbolja na ovaj način-1 tunjevina,1 glavica crnog luka,malo belog luka,kašičica senfa,žumanca (mada može i 2 cela kuvana jaja),malo aleve paprike,soli i vrlo malo majoneza (mada i ne mora),sve izblendam i prste da poližeš! [sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Namazi za (na) hleb (2.2.2013 17:19:05)

Jole ja obozavam ovaj drugi recept ali uvek stavljam kuvano jaje.
Namazi su mi super za veceru kada me mrzi da nesto spremam, ubacim hleb u toster da se prepece i smutim na brzaka sta god imam u frizideru i vecera gotova.
Ja najvise volim: abc krem sir, sitno naseckana sunka, kuvano jaje, malo bibera (veoma malo) i preko list salate.

boba 11 -> RE: Namazi za (na) hleb (3.2.2013 8:44:19)

odlicna tema -sve sam iskopirala i odstampala pa cu da pravim .Nisam imala pojma da imamo ovako korisne teme na forumu[sm=bravo.gif]

Jole84 -> RE: Namazi za (na) hleb (5.2.2013 12:48:58)

Nato super [sm=bravo.gif] mada bi to najbolje bilo za doručak [sm=smiley1.gif] za večeru je no no [sm=jezicek.gif]

nata11 -> RE: Namazi za (na) hleb (5.2.2013 12:51:16)

Jole doruckujem uvek na poslu pecivo tako da [sm=smiley13.gif] Mada vise sam lenja mogla bih i to lepo da spremim pa u cinijicu i super namaz za kiflu.
Za veceras se spremam da pronadjem neki novi namaz pa javljam ako nesto zanimljivo smuckam. [sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: Namazi za (na) hleb (5.2.2013 12:57:33)

Ja sam se navukla na ovaj sa spanaćem,mnogo je dobar,probaj [sm=bravo.gif] Ako nađeš neki novi,piši [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]