dunja RR -> RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 (26.11.2011 20:33:15)
|
IZVORNA PORUKA: ljubicicav Svaka čast na kontroli regularnosti i profila! [sm=smiley20.gif] Imam primedbu na to što niste prema svima koji su pisali u stihovima imali isti odnos, nekima ste lepo i sasvim uočljivo stihove razdvojili po strofama a nekima ste ih pisali u formi pasusa pa je samim tim i pesmica izgubila na dinamici i formi (a i na upadljivosti). Svakako je lakše čitati u strofama kad su rime u pitanju, ovako pesmica izgleda bezveze kad je napisana u tri reda sve spojeno! Samo onima koju su specijalno poslali meni na pp i zamolili da se tako objavi. Ko god želi može to da uradi, jer ja komentare dobijam u excelu. Ja ne mogu da znam kako neko želi da mu komentar bude objavljen osim ako mi pošalje na pp, zar ne? Ako bi ja sama menjala nečiji komentar, uticala bi time na regularnost takmičenja. Drugo, meni je trebalo dosta vremena ove sve komentare da objavim. I zdravoj osobi bi to oduzelo dosta vremena, a ne meni koja sam skoro operisana i izašla iz bolnice. Subotom ... Specijalno sam zamolila programere da mi danas (kada im je neradan dan) pošalju komentare, kako bi vas sve ispoštovala. Oduvek je važilo a važi i dalje - ko želi, može mi poslati na pp, kako želi da mu izgleda komentar. Ja sama neću prepravljati ničiji komentar, jer ponavljam, ja od programera sve dobijem u excelu i tako i objavim.
|
|
|
|