dunja RR -> RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 (26.11.2011 13:19:46)
|
12. Evo kako se sve zbilo , sudbina ili sta god drugo bilo. Mama me jedan dan stavi u svoje krilo, jer je krilo jedino sigurno mesto bilo. Gledam po sobi , ne znam sta me snaslo, opet se sve prosipa ne znam jel vam jasno. Juri me sa kasikom , ne vidim odakle, juri moja usta da joj nesto ne promakne. Ne znam sta bi moja mama htela , da odmah usta otvorim a da nisam ni videla sta mi je mama to lepo spremila . Onda je otvorila jednu stranicu lepu, cini mi se da ne videh lepsu na netu. Stranica je sarena od lepih slova i slika, ima puno teta i po koji cika. Procitala mi je odmah mama, da stranica se zove ringeraja. Kaze da me ceka iznenadjenje, koje ce biti nase jedino resenje. Da ne jedem vise kod mame u krilu, da mogu da je ostavim na miru. Kaze `jesces bebo sama, samo da pesmicu smisli mama`. Odmah sam u pomoc priskocila mami, koji stih sam joj rekla da unapred ne drami. Jos kad mi je sliku ona pokazala, znala sam da kraj je nasim mukama. Sve je to u jednom paketu , namenjeno samo jednom srecnom detetu. Da moze bezbrizno beba da se ljulja, pre nego sto pocne hranu po ustima da mulja. Pise espirit sit `n` relax da se ne zbune tete, kad glas svoj daju i usrece jedno dete. Valjda cu i ja jednom sama sesti da jedem, da ne moram vise za mamino krilo da se grebem :)
|
|
|
|