Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:18:06
|
|
|
|
dunja RR
|
6. ...simpatični alt_ernativni odgovori.....a za konkretan proizvod svaki je komentar suvišan-prosto je savršen...
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:18:21
|
|
|
|
dunja RR
|
7. Lepo i ekonomično!
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:18:41
|
|
|
|
dunja RR
|
8. Jednog prepodneva komšinica me je pozvala da mi pokaže novu stolicu za bebu.Bila je to Esprit Sit’n’relax 2 u 1 , Ferari među stolicama za bebe.Nabrajala mi je njene osobine čitavih 10 minuta, više položaja i namena, pokretljivost, lako održavanje, ležaljka za prve dane, hranilica za kasnije i sl.Oduševljena, rešila sam i ja da nabavim jednu.Moj stariji sin, inače đak prvak, sve je to posmatrao iz prikrajka pa me je u jednom trenutku oduševljeno upitao:"Mama a jel može seka u toj stolici da uradi moj domaći iz srpskog?!".Od našeg smeha orila se čitava zgrada.
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:19:00
|
|
|
|
dunja RR
|
9. "plavu ljuljaskicu pomozite da dobijemo, nasem Ogiju da pomognemo, da moze lepo s nama da se drizi a ne samo u vodoravnom polozaju lepu glavicu da drzi"
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.11.2011 13:25:19 >
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:19:16
|
|
|
|
dunja RR
|
10. Želim da pitam vas, prijatelje drage, Gde škola za mame imade? Da mama moja i moj jezik nauči Jer nas oboje velika muka muči. Sporazumevanje nam nije jača strana Pogotovu kad je u pitanju hrana. Moja guza triput dnevno trne Od one visoke stolice drvene. Mama kaže njam njam njam A ja lupam bam bam bam. Do znanja joj dajem vrlo glasno Da nikako ne mogu da jedem slasno Kada sedim na tvrdoj stolici I pitam je: Vidiš li kraj mojoj muci? :) Pokušavam da je ubedim al ništa ne pomaže Da se trnci bar malo ublaže. I zato vas molim, prijatelji dragi, Školu za jezike mi preporučite, Ili moju mamu naučite, Jezik bebeći i još ponešto Da konačno počne da me hrani vešto! Da zadovoljni budemo i ona i ja I da se konačno izbaci stolica ta! :)))
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.11.2011 13:32:17 >
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:19:31
|
|
|
|
dunja RR
|
11. Esprit hranilicu izgled krasi, divis joj se gde god da si. Hranilica lepa sa svih strana, i nema ni jedna mana. Udobna hranilica, za mene prava, verujte da ovo nije sala. Mirno sedim,a stomacic mi pun, vreme je za odmor i relax potpun.
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:19:46
|
|
|
|
dunja RR
|
12. Evo kako se sve zbilo , sudbina ili sta god drugo bilo. Mama me jedan dan stavi u svoje krilo, jer je krilo jedino sigurno mesto bilo. Gledam po sobi , ne znam sta me snaslo, opet se sve prosipa ne znam jel vam jasno. Juri me sa kasikom , ne vidim odakle, juri moja usta da joj nesto ne promakne. Ne znam sta bi moja mama htela , da odmah usta otvorim a da nisam ni videla sta mi je mama to lepo spremila . Onda je otvorila jednu stranicu lepu, cini mi se da ne videh lepsu na netu. Stranica je sarena od lepih slova i slika, ima puno teta i po koji cika. Procitala mi je odmah mama, da stranica se zove ringeraja. Kaze da me ceka iznenadjenje, koje ce biti nase jedino resenje. Da ne jedem vise kod mame u krilu, da mogu da je ostavim na miru. Kaze `jesces bebo sama, samo da pesmicu smisli mama`. Odmah sam u pomoc priskocila mami, koji stih sam joj rekla da unapred ne drami. Jos kad mi je sliku ona pokazala, znala sam da kraj je nasim mukama. Sve je to u jednom paketu , namenjeno samo jednom srecnom detetu. Da moze bezbrizno beba da se ljulja, pre nego sto pocne hranu po ustima da mulja. Pise espirit sit `n` relax da se ne zbune tete, kad glas svoj daju i usrece jedno dete. Valjda cu i ja jednom sama sesti da jedem, da ne moram vise za mamino krilo da se grebem :)
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:20:04
|
|
|
|
dunja RR
|
13. SJAJNA JE. JEDINO STO JOJ FALI JE MOJA BEBA U NJOJ!
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:20:18
|
|
|
|
dunja RR
|
14. WOW fenomenalna je!!! izdvaja se i razlikuje zatosto je zaista i lezaljka i hranilica u jednom, usteda novca i prostora...
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:20:32
|
|
|
|
dunja RR
|
15. Veoma korisna stvar, posebno za mame koje nemaju pomoc pri cuvanju deteta.
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:20:47
|
|
|
|
dunja RR
|
16. U jednoj dalekoj, dalekoj zemlji ESPRIT ziveli su maleni vilenjaci koji su od jutra do mraka pravili fantasticnu opremu za bebe. Sklapali su pazljivo delic po delic sa mnogo ljubavi kako bi bebe bile srecne. A preko sedam gora I sedam mora u zemlji Srbiji, zivela je jedna mini beba koja je redovno zabusavala kad dodje vreme za klopu. Vilenjaci su culi za to I brze bolje se bacilli na posao kako bi napravili najbolju hranilicu za nju. A ako bi sve lepo poruckala, hranilica bi se pretvarala u cudesnu lezaljku za odmor. Pesma se orila a veseli vilenjaci su bili srecni jer ce usreciti jednu dobru bebu I njenu mamu. Na kraju je dosao glavni vilenjak Goldi, zavukao ruku u svoj veliki dzak pun magicne zvezdane prasine i posuo je po hranilici. Sledec jutra mama nije mogla da veruje svojim ocima kada je ugledala prelepu hranilicu uvezanu u veliku crvenu masnu! Odmah je stavila svoju mini-bebu u nju koja je prvi put sav rucak smazala I posle jos dugo, dugo zadovljno leskarila u svojoj ESPRIT lezaljci-hranilici sanjajuci cudesno carstvo vilenjaka.
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:21:04
|
|
|
|
dunja RR
|
17. U stolici sit`n`relax, moj decak ce pojesti sve na ex. Bice veseo i sit, u teget stolici esprit.
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:21:26
|
|
|
|
dunja RR
|
18. Nagrada do ja*a na portalu Ringeraja. Podjoh brze bolje da popunim test, i napisem pesmicu, pa da cekam vest. U stolici beba zaboravi nervozu, utoli glad, a ne vlieni celu noc, kao moja sad. Ko osvoji ESPRIT Sit&Relax, nece zbog nervozne bebe odloziti sex ;)
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:21:44
|
|
|
|
dunja RR
|
19. ESPRIT 2u1 hranilicu i ležaljku Sit`n`Relax je jako dobra stvar za dete, jer je jako udobna i efikasna, da bi svako poželeo da je ima. Ja bih jako želela da je dobijem, jer mi se jako sviđe, potreban mi je,a takođe i Esprit obožavam.
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:22:01
|
|
|
|
dunja RR
|
20. Jao kako je ovo super, ocu i ja Esprit Sit’n’relax
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:22:14
|
|
|
|
dunja RR
|
21. Moja mala beba traži svoje mesto, sa mamom i tatom hoće da je često. I dok mirno drema... I dok ručak krčka... Sa mamom i tatom htela bi da ručka! Stoličica ova baš je prava stvar i za moju bebu najlepši je dar!!!
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:22:33
|
|
|
|
dunja RR
|
22. Ja sam Iva i imam pet meseci, jos malo da porastem pa bi trebala da pocnem da ruckam i sedim u jednoj ovakvoj hranilici, a volela bi i da leskarim u lezaljcim i da se igram sa plisanim igrackama iznad moje glave
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:22:47
|
|
|
|
dunja RR
|
23. korisna stvarcica za dete,pratkticna povoljnija usteda novca a jako lepa ,nesto novo ijako slatko za uzivanje bebca ,moze da bude i visoko sto jako umiruje bebu i nisko jako dobra stvar
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:23:00
|
|
|
|
dunja RR
|
24. Draga moja deco, mama mi je luda non-stop me kljuka, od njene hrane meni je već muka! Ujutru mleko a popodne riba , za večeru voće - već me boli tiba. Ja je pitam mama dokle ona kaže još šnenokle, pa šufnudle i rifšnudle i rezanci s makom! Kad već moram da pojedem sav taj keksonda neka to bude u stolici SIT AND RELAX!
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:23:14
|
|
|
|
dunja RR
|
25. Stolica je stvarno odlicna imaju je nasi prijatelji tako da sam je videla uzivo
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:23:26
|
|
|
|
dunja RR
|
26. Odlicno za decu!
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:23:52
|
|
|
|
dunja RR
|
27. Ovo je super!
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:36:51
|
|
|
|
dunja RR
|
28. Sjajna stvar, definitivno neophodna svakoj porodici sa bebom! Spojeno lepo i korisno!
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:37:05
|
|
|
|
dunja RR
|
29. treba nam hranilica :)
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 26.11.2011 13:37:19
|
|
|
|
dunja RR
|
30. Veoma domišljati odgovori. Posebno mi se dopada jedan od ponuđenih odgovora na pitanje broj 9: Da razmišlja o filozofskim pitanjima na miru. Mislim da bebe mnogo vremena razmišljaju o mnogim interesantnim stvarima. :) Veliki pozdrav od mame Ivane i bebija Mihaila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.