Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 12:40:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Lanice nam nema, ne javlja se sada, čekam podatke Lanice:)
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 12:41:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Pih sto ne rekoste da i moja pesmica osvoji neki glas (salim se nisam se takmicila)...pesmice su stavrno lepe i jedna i druga ali glasaci su totalno ne fer i skroz razumem Andreu
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 12:45:18
|
|
|
|
MASHKA
|
ne mogu da verujem da su neki bili zamoljeni da glasaju!
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 12:49:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA ne mogu da verujem da su neki bili zamoljeni da glasaju! Ja sam mislila da samo ja nisam dobila taj pp za pozivom za glasanje, znam da mnogi jesu, rekoše mi.
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.12.2011 12:53:29 >
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 12:52:29
|
|
|
|
lanajelena
|
Dunja nisam ni ja dobila pp
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 12:54:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Moguća da su se kasno setili tog metoda ili im je to bila rezervna opcija, pa su vrbovali samo one koji do tada nisu glasali .
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 12:56:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Sve u svemu opet je glasanje ostavilo ruznu sliku na ovako lepu nagradu
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 12:57:43
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Moguća da su se kasno setili tog metoda ili im je to bila rezervna opcija, pa su vrbovali samo one koji do tada nisu glasali . Mene niko nije vrbovao. Nisam neki faktor Ma nebitno je, takve stvari se ne mogu sprečiti. Dokle god je nagradnih igara u kojima se glasa, dotle će biti ovih ili onih načina za privlačenje glasova.
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 12:58:41
|
|
|
|
Ema Milivojevic
|
Steta! Ocigledno je! Ali bar ce se usreciti neka bebica :)
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:00:06
|
|
|
|
MASHKA
|
ja sam rano glasala pa nisu mogli da me vrbuju!
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:02:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ni ja nisam dobila pp.
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:07:40
|
|
|
|
Snelle
|
Ni ja nisam dobila pp, a i da jesam ne bih glasala jer ne funkcionišem po tom principu. Glasala bih za onu koja mi se najviše sviđa, a sada nisam glasala jer me mrzelo da sve čitam. I uopšte nije bitno ko je dobio nagradu, što neko reče, svakako će je neka bebica koristiti.
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:11:54
|
|
|
|
Shishica
|
Ne znam tacno sta se to desava, ali bas mi je zao. Bilo je lepo na pocetku sa nagradnim igrama. Bile su stvarno igre, druzili smo se lepo i iskreno, cak nismo morale ni da budemo anonimne kada se glasalo. Nadam se da ce biti opet tako..
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:14:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Ne znam tacno sta se to desava, ali bas mi je zao. Bilo je lepo na pocetku sa nagradnim igrama. Bile su stvarno igre, druzili smo se lepo i iskreno, cak nismo morale ni da budemo anonimne kada se glasalo. Nadam se da ce biti opet tako.. Većina korisnika je tražilo da komentari budu anonimni baš zbog favorizovanja koja su, kako kažu, bila u ranijim glasanjima.
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:16:24
|
|
|
|
Shishica
|
Pa da! Moralo je jer vise nismo bili objektivni.. znam, ali bas to kazem..razumes?
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:20:38
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA ne mogu da verujem da su neki bili zamoljeni da glasaju! i ja bi tako reagovala u nekom od prethodnih takmicenja, ali sam vremenom shvatila da to mnogi rade, pa i glasaju za sebe (to je je jednom Von izjavila) ... a ja iako to nisam htela moj takmicarski duh nije zeleo da odustane pa sam to na kraju ipak ucinila, mada je za mene olaksavajuca okolnost sto glasam za pesmicu mog muza, da je moj rad u pitanju osecala bih se BAS glupo. Kod ovakvih nagrada nemoguce je bez pomoci osvojiti je, svako ima nekog, i taj neko ce izaci u susret, a jos ako je pesmica dobra i osvoji po koji zasluzen glas autor iste ce pozeleti da osigura pobedu. To se desilo sada...a sigurno se desavalo i ranije, samo je sad uzelo maha. Meni je zao sto nije pobedila bolja pesmica, vec bolji takmicar!
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:24:31
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam dobila nekoliko pp i nisam glasala uopste,ne glasam uopste na ovakvim temama jer mi se ne svidja prepucavanje,podvale i slicno. i ne znam zasto se ne ogranici da mogu da ucestvuju samo oni koji imaju npr. odredjen broj poruka a ne ovako se prijavljuju samo zbog nagrada i na forum ne dolaze ni zbog cega ostalog
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:26:00
|
|
|
|
Shishica
|
Pa eto neka se u buduce stide i neka bude kao pre lepo
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:27:33
|
|
|
|
Shishica
|
E vidis isidora bas bi trebalo o tome razmisliti, o nekim ogranicenjima ko moze da ucestvuje..ili tako nesto..
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:33:05
|
|
|
|
Snelle
|
Devojke, nemojte se truditi da nađete rešenje, jer rešenje ne postoji. Ko garantuje da iako imam veliki broj poruka sutra neću glasati za svoju sestru npr a možda njena pesmica nije najbolja itd? Sebe i svoju sestru uzimam samo kao primer, nadam se da kapirate šta hoću da kažem. Glasanje je takvo kakvo jeste i nema tu šta da se polemiše. Prihvatite ili ne
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:34:34
|
|
|
|
Tea2
|
Isidora
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:37:53
|
|
|
|
Ema Milivojevic
|
Da nije bilo glasanja za komentare 21 i 113, da li bi uopste neko glasao, sta je sa ostalim komentarima :) Da li inace forumasi glasaju, ili samo namesteni glasovi? :)
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:38:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Mene zanima da li se desilo da su takmičari od konkurenata dobili pp i ako jesu, kakve su bile reakcije?:)
|
|
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:40:29
|
|
|
|
Olga75
|
koliko ja znam na ovakvim nagradnim igrama glasaju samo registrovani clanovi ali slozicete se otvaranje profila samo zbog glasanja je bzvz i da, ja nisam glasala a nisam dobila ni neki lobi pp
< Poruku je uredio Olga RR -- 1.12.2011 13:41:19 >
|
|
RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 1.12.2011 13:41:46
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ema Milivojevic Da nije bilo glasanja za komentare 21 i 113, da li bi uopste neko glasao, sta je sa ostalim komentarima :) Da li inace forumasi glasaju, ili samo namesteni glasovi? :) Glasaju forumaši, i glasanje je javno, kao što vidite, ništa se ne namešta sa naše strane! Takmičari se snalaze na razne načine i mi nemamo ništa sa tim. Kakva god da su pravila, uvek nekom neće odgovarati, tako da, što reče Snelle, nema polemike, igrajte se. Ajte u temu sirupi, slabo mi se tamo prijavljujete
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.12.2011 13:43:58 >
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.