AndreaK -> RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1 (1.12.2011 10:29:44)
|
Zelim da se zahvalim svima koji su glasali za moj predlog i da cestitam autoru "pesmice" 21 na pobedi. Ipak, moram da iznesem i svoj utisak sada kada je sve gotovo. Potpuno je jasno da se do pobede u ovakvoj nagradnoj igri (gde ima puno ucesnika i gde je nagrada zaista vredna) ne moze doci bez lobiranja. I mislim da tu nema nicega lose. Medjutim, krajnje je sumnjivo da pobednika odluce glasovi poslati sa nekoliko profila, otvorenih bas u vreme pocetka ove nagradne igre, koji su imali svega par postova do danas, a uz to glasali su za isti predlog, bukvalno u pet do dvanaest. Uz to, ovih profila nije bilo nigde, ni na jednoj temi dok je glasanje ulazilo u neizvesnu zavrsnicu, samo su se odjednom pojavili, glasali i nema ih vise. Kao da su njihovi glasovi cuvani za ne daj Boze, odnosno da nije bilo neizvesnosti sigurna sam da ovih profila ne bi ni bilo na glasanju. Toliko od mene, svaka cast za Ringeraju, uz predlog da se sledeci put ne glasa za pesmicu (ili komentar) nego za osobu koja sakupi najvise glasova jer se u sustini sve svodi na to. Toliko o kreativnosti...
|
|
|
|