Filadendronka -> RE: Sokobanja (26.4.2021 17:38:56)
|
Mislim da je pun pogodak da se banja obidje pocetak maja ili kraj aprila. Taj je vec lepo krenula vegetacija, a opet nema mnogo trave koja bi ometala set_nju po livadama. Ozren me je ocarao, takvo preplitanje cetinara i listopadnog drveca nikad nisam videla. Nije ni cudo sto sam detetu planirala da dam ime Ozren, prosto postoji nesto sto me ocarava na toj planini. Ali mm se nije svidelo ime i propade mi ideja. Suma sumarum, mi smo se divno proveli, stvarno prelepo. Nakon toga smo produzili za Vrnjacku banju, nismo bili godinama. Tamo je mnogo urbanije, zivlje, guzva je prilicna. Uzasno me nerviraju oni autici na zetone na svakom koraku. Park su super sredili, ali izvor Sneznik izgleda sramotno, kao da dinar nije ulozen vec sto godina. Da ne masim temu. Mi smo obisli i gradski park, ima veliko igraliste za decu. U park koji ddaca pominje nismo svracali, bilo je jako tmurno vreme i medju svim onim cetinarima suvise tamno za deciju igru. Samo smo otisli autom da vidimo kako je. Na pijaci smo kupili med, neko cvece, suvenire. Inace da nismo bili u hotelu Sunce sigurno bi nam bilo dosadno u nekom trenutku, posto maloj deci uvek treba neka animacija. Ovde smo kombinovali set_nje, obilaske, spavanje, spa centar, igraonicu i restoran. Dani su nam bili stvarno ispunjeni.
|
|
|
|