Zemunka85 -> RE: Ubod/ujed insekta? (19.6.2016 20:37:55)
|
Ana, nama je ovakav i ujed komarca. Moja L je uzzzasno alergicna na ujede. Sva otekne i od komarca. Ali basbas otekne. Stalno ide na izlete sa vrticem i ne smem ni d apomislim na neku drugu opciju. Sinoc smo bas zavrsili u bolnici, dobila je injekciju. Legla ej normalno sve OK, mm isao da radi i kada ej dosao oko 12, da legne i poljubi je kaze - sta joj je sa okom. Aoooo vidim ja oteklo. Odmah sam posumnjala na komarca jer je i mene umedjuvremenu ujeo a mi smo ovaj scenario imali vec 2 puta da je ujede komarac i da joj se oko zatvori. Aj zatvori nego ooootekne. Kad ono - i drugo. Majko moja bas me uhvatila panika. Oba oko crrrveeenaaa oba kapka, naduvena i zatvorena. Bas sam se uplasila. Odmah je odvedem u bolnicu (inace nikada ne idemo DR, bas je vodim u poslednji cas) i tamo kazu da je to trece dete za to vece sa tim problemom. Prskali su ih pa su otrovni basbas jos kad ej neko alergican .. uzas .... Mojoj L i noga ruka vrat svesve otekne mnogo ali ako je na celu, slepocnica i sl .. ode na oci i zatvore se. Obican komarac!\Uzaaaaaas! Jos je ona plakala zbog straha i boce . vi ne znate na sta ej to licilo, stvarno prestrasno i pretuzno .. kao dve sljive - zatvorene oci. Evo 24h posle skoro d aniceg nema ... dobila je samo aerisu 7 dana, a inace i ja mazem fenistil uvek i bas pomaze ...
|
|
|
|