Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dete kod nutricioniste 13.8.2012 11:45:40
|
|
|
|
minavb
|
Pokusaću da se raspitam pa ću javiti. Mod, njene devojčice imaju GER i alergiju, a i slabo napreduju. Njihov problem je kompleksan. Nama na sreću nije bilo potrebno, ali znam da se na Institutu za majku i dete preporučuje Maltodekstrin kao dodatak svakom obroku.
|
|
RE: Dete kod nutricioniste 13.8.2012 12:02:22
|
|
|
|
minavb
|
Dr Šrek, mislim da se Andrija zove, rado u kabinetu za poremećaje ishrane. Zakazuje se i potreban je uput. Mislim da je dobar, čitala sam neke njegove tekstove o GERu.
|
|
RE: Dete kod nutricioniste 14.8.2012 20:10:38
|
|
|
|
Adriana83
|
Hvala puno! Nas je dr Pavkov iz kabineta uputila kod nutricioniste.I moje zabe imaju GER,netolerancije na hranu i malu tezinu za svoj uzrast.A napredovale su oko 1300 gr za 2.5 meseca.Raspitacu se i ja malo,bas sam nesto
|
|
|
|
RE: Dete kod nutricioniste 14.8.2012 21:20:02
|
|
|
|
minavb
|
Probajte kod Sreka, mislim da je dobar.
|
|
RE: Dete kod nutricioniste 3.7.2013 9:19:58
|
|
|
|
lutkamala
|
zasto da ne. to je doktor kao i svaki drugi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?