Maya21 -> RE: RR Deda Mraz 2011 (20.11.2011 19:16:07)
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Devojke, ja i dalje nemam net, podnela sam zahtev i sad cekam da me zovu da prikljuce, a do tada sam van svih tokova. Uplatila jesam ali imam jedno pitanjce: postoje li IKAKVE sanse da ubacim jos jedno detence? Broj odraslih bi ostao isti s tim sto bi umesto mm isla moja drugarica, a ja sam svakako platila za dvoje, dakle problem je samo to jedno detence, ako mozemo da ga ubacimo i uplatimo za dva paketica umesto za jedan, ako jos nije prekasno. Mnooogo joj je zao sto je njena firma ukinula deda mraza ove godine i kad je cula za ovo rekla mi je da bi volela da vodi klinca. Ne znam kad se uplacuje za decji paketic, nemam vremena da sve citam, pa ako jos uvek moze da se ubaci jedno detence, molim vas javite mi tj. posaljite mi u inbox pa cu da bacim pogled sa telefona! Pozdrav svima [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ne mozemo da dodajemo jos dece jer su spiskovi poslati sponzorima za paketice, a slozicete se, neozbiljno je menjati broj prijavljenih ako nam je neko izasao u susret...
|
|
|
|