Simče -> RE: Pretrage i hormonska terapija 2. deo (13.9.2013 13:19:15)
|
Drage moje, jedno pitanje... [sm=smiley1.gif] Poslednja menstruacija mi je bila 24.08. nakon nekih 10ak dana sam primetila onaj isedak kao belance, bilo ga je malo doduse, ali ga je bilo [sm=smiley36.gif] 14.og dana ciklusa imala sam nezasticen odnos sa mojim dragim i tako u svoj onoj strasti odosmo do kraja [sm=smiley36.gif] Medjutim, meni u zadnjih tri, četiri dana bradavice osetiljive sacuvaj Boze, kad bih pipnem imam osecaj kao da ce da mi se otkinu od ostatka [sm=smiley36.gif] imam bolove u donjem stomaku, zigaju me jajnici povremeno, a desi se i da ih po ceo dan sto bi rekli OSECAM [sm=zmeden.gif] malo me i krsta bole, imam neki gust beli iscedak bez mirisa, bez svraba, samo kad odem u wc pa mi ostane na papiru... Nije mi nesto muka, osim kad sednem pa se najedem ko stoka, jer cesto imam osecaj da sam gladna tako da vola mogu da pojedem [sm=smiley36.gif] E sad, moje pitanje, jel moguce da sam [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif] Inace, imam PCOS, skoro sam vadila krv da proverim hormone, jedino sto mi je na tim proverama bilo lose i ocigledno jeste inverzija lh i fsh... Ne bih jos da radim test, jer mi je rano, tek je od odnosa proslo 7 dana... Ali tako bih da znam odmah, sada, odmah da li sam [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|