Ksenix -> RE: Pretrage i hormonska terapija 2. deo (25.5.2013 14:50:46)
|
Drage moje, treba mi jedan komplikovan odgovor, ako neko ima iskustva... Juce smo dobili rezultate hormona mm i FSH je skoro duplo povisen...ono sto smo procitali na netu je sturo, ali nimalo lepo. Negde pise da u tom slucaju nema povratka. Ali, po ostalom sto sam procitala, sa tolikim FSH on treba da ima dosta smanjen testosteron, a nema...i to znaci da je funkcionisanje testisa poremeceno. Ali on sad ima 7,5 miliona u ml, a ukupno 10. Ovaj rez. spermograma je za 3 miliona bolji od prvog, posle terapije semenkama i medom i jedne ture Profertila. Kako onda nema nade ako se njemu br. uvecava? Nesto mi se tu ne slaze, a dok sacekamo ostale analize, crci cemo od cekanja doktora! Da, zaboravih da kazem da je i LH blago povisen. Samo da dodam da je prvi urolog, sa VMA rekao da ima varikokelu i dao mu Profertil, a kad smo otisli kod drugog, u Gradskoj, ovaj je samo prevrnuo ocima na varikokelu i Profertil i rekao da se zna procedura za ispitivanje muskarca, a to podrazumeva briseve, hormone i neki test na Torlaku za oboje...pa sa svim tim na kontrolu! Nemojte da vas neko otkaci bez svega proverenog i jos vam da preskup suplement! Azra, draga, nadam se da ce se situacija popraviti ili trazi drugog dr. [sm=smiley31.gif] za sve!
|
|
|
|