COKA3 -> RE: Pretrage i hormonska terapija 2. deo (30.9.2012 12:13:52)
|
Molila bih za pomoć. Imam PCOS i sve propratne simptome. Radila sam VTO dobila 24 j.ć i 12 embriona. VTO rađena pre šest meseci i došlo do hiperstumulacije, pa ET nije odrađen.Simptomi katastrofa. Pre VTO FSH uvek bio oko 6, AMH visok oko 16. Odgovor na prosečnu stimulaciju bio "odličan". Sada se spremam za za FET, i hormoni koji su rađeni 23 dan ciklusa kažu da je FSH 9,6. Prepala sam se i rasužila. Znam da se rezerva troši stimulacijom, ali nisam se nadala ovakvom šoku. Da li je moguće da bi FSH trećeg dana ciklusa bio niži, i da li je vrednodt 23 dan merodavna u smislu rezerve j.ć, i da li je moguće da se organizam još nije smirio od hiperstimulacije pa je FSH ovako visok, ili se rezerva od jedne stimulacije toliko istrošila. Pre 2 meseca pila sam Yasmin, pa ne znam da li to ima veze. Da li ovaj FSH govori da je rezerva dosta smanjena, ili je to možda trenutnoDa li imam razloga za zabrinutost. Inače hormoni štitine u redu,antitela ok, prolaktin u redu, LH uvek viši od FSH, testosteron visok. Da napomenem da sam dva meseca pila Peruvian macu
|
|
|
|