Anoniman -> RE: Kako nagraditi dete (13.10.2012 21:13:44)
|
Ja ću da te zovem Trt, a ne Milojka[sm=smiley36.gif] Daklem, Trt, imaš u DM-u, to su šumeće tablete mislim saubar, tamo su u delu u kom je dečija kozmetika, ima plava, crvena, zelena i mislim žuta, i svaka ima svoj miris. Mi već odavno imamo tuš kabinu pa to ne koristimo, nažalost. Kao nagrade sada najviše koristimo igračke, i to one u kesici - gormiti, ben 10 i slično. Osim toga, ja njemu kao nagradu podvaljujem i nešto što bih svakako želela da uradimo, azahteva malo više truda pa nije svakodnevica - pre neki dan je bio baš dobrica, pa smo lepili kokice na karton, oblikovali cvet, i onda ga bojili vodenim bojicama. Danas me je piao, ako bude dobar, da li možemo to ponovo da radimo, ne kapira on da je tonešto što bih svakako želela da radimo. Takođe, kad vidim da se mnogo potrudio oko neke pesmice (sve te u vrtiću su poprilično dugačke pa obično omaši neku reč taj prvi dan), za to mu je nagrada knjiga. Sam bira iz dve velike kutije, u jednoj knjižari ima divnih knjižica po 50 dinara, i on svaki put sebi izabere drugu. Eto, neke ideje.
|
|
|
|