Tiziana -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (31.8.2023 8:36:05)
|
Cao Joko. Pre svega cestitam. Secam se da kad sam ja usla na forum, to je bilo pre 12 godina pred porodjaj sa cerkom, ti si bila u crticama, tako da me je ova vest jako obradovala. Sto se tice viseplodne trudnoce, nemam islustva, a ni sa vto, tu su druge zene. Sto se tice dr u Frontu, Mikovic je bio nacelnik odeljenja visokorizicnih trudnoca i on je apsolutna preporuka jer ima ogromno iskustvo. Filimonovic takodje, ali su zene imale razlicita iksutva, pre svegs zbog njegovog nastupa, nacina na koji komunicira itd. Ali kazu da je strucnjak. Tamo ima i jedna dr, Zaga Milovanovic, kazu da je pre svega divna kao covek, a onda i dobar dr. Ja se nadam da nece biti potrebe da lezis tamo, lepse je kod kuce, ali ako da, bice to sve ok. Pozdravljam te. IZVORNA PORUKA: 17 joka Dunjice brljavi evo vec od prethodne subote u sredu je bilo malo vise sveze krvi malo vise od dnevnog uloska. E sad meni se to javi kad se obrisem nekad roze nekad braonkasto a nekad to sveze . U nedelju je bilo onako kad sam se obrisala sveza krv i jedan veci ugrusak i ostavili me u bolnici danas sam izasla.Bebe su ok sve vitalne sa srcanom radnjom na uz nema zone krvarenja. Samo eto pri pregledu su videli to oskudno krvarenje.Brinem ali eto sutra radim labaratoriju imamo uput za front za odeljenje VRT sad ko je tamo najbolji neznam znacilo bi mi iskustvo.Cula sam za Filemonovica i Mikovica nisam sigurna. Svi odmah predlazu embrioredikciju mi nezelimo nedaj boze kad neka beba nebi bila ok ili ako neka sama odustane.Molim se svaki dan da nas san bude java.
|
|
|
|