cvećka -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (14.11.2013 18:24:37)
|
E ovo sam htela upravo da te pitam Anajid, kad su uspeli da ti prespavaju noc, vec dobih odgovor [sm=smiley36.gif] je li od tada to postalo za stalno ili ne? I stvarno, kako ga hranis kroz san? Flasicu i nekako covek da im ugura u usta, ali nece da vuku ako nisu budni, a dojku tek nema sanse.. I ja njih isto od pocetka hranim jedno za drugim, pa tacno bi propali drugacije! Sto bi bilo nemoguce Milice? Takodje prvo nahranim ovo koje se probudilo, pa ako se drugo do tad ne probudi uzmem da ga prepovijem i to uvek upali. Ako se probude u isto vreme onda je veselo ((: tad mm hrani drugo, a kad sam sama pustim fen i tutnem jednom dudu u usta dok drugo hranim, jedino to deluje (: Sad nam je zaista spas kupanje, svako drugo vece ih kupamo i tako nam onda duze spavaju nocu... Nocas su od 22:30 do 03h, a dve veceri pre toga od 00 do 6h, od tad sam kao nova [sm=smiley36.gif] Inace, daj boze da mm sto pre nadje posao, snalazicu se kako znam i umem, ovo je haos.... Ni meni nece imati ko da uskace, mama radi u KGu, sveki radi, sestra radi... Sreca pa sad svi zivi dolaze da vide decu i donose koverte, a ne poklone, hvala im do neba [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|