RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Dvojke, trojke, četvorke

Poruka

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (27.8.2012 14:01:15)

Dijana1500 jesu ti prestale mucnine sad?Koja si nedelja,nemas tiker?Jel sve OK,jeste saznali pol?Ko ti vodi trudnocu?

Joj jako,jako prija,ja sam danas kao nova posle onih uzasnih vrucina.[sm=bravo.gif]

dijana1500 -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (27.8.2012 15:45:05)

Nemam vise mucnine preostale su mi u 5 mjesecu trudnoće,nikako nemogu skontati kako da napravim tiker :( sada sam 27+5 ,sve je uredu Hvala Bogu nemam nikakvih poteškoća u trudnoći vise nekoristim ni utrogestan :) samo pijem ferum za željezo i letrox za štitnu i prenatal ,vodim trudnoću u MedicoS kod dr Djukic, pol smo saznali [sm=smiley1.gif] dječak i djevojčica .Gdje ti vodis trudnoću i ti si iz BL?

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (27.8.2012 16:29:04)

Jao super,to je najljepsa kombinacija kad su djecak i djevojcica!

Ja vodim kod dr.Lazica u Dea Medica.

Super sto su ti prestale mucnine.Samo da tako ostane bez nekih tegoba[sm=bravo.gif]

bubicaa -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (28.8.2012 16:12:47)

cao ja cekam dve devojcice, mada jos nije sto posto sigurno inac sam ravno 20 nedelja.[sm=duda.gif][sm=duda.gif]. na moju veliku zalost ja jos ne osecam svoje bebice ili ih mozda i osecam ali ja toga nisam svesna. inace od pocetka trudnoce patim se sa bolovima u stomaku.

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (29.8.2012 9:58:04)

Bubicee dobro nam dosla>Polako osetices uskoro bebe intenzivnije.Pridruzi nam se i u drugim temama,ovde smo retko jer nas je samo nekoliko duplih mama!

Mache -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (30.8.2012 23:32:18)

Evo ja da se javnem na brzaka [sm=smiley1.gif]
Dobrodosla bubice [sm=bravo.gif] Ni ja jos uvek ne osecam bebane..
Zahladjenje je prava milina, konacno malo da prodisemo!
Inace, mi se selimo ovih dana, i u katastrofa smo frci pa ne stizem za komp.. a od sutra sam bez neta do daljnjeg pa vam saljem veliki [sm=smiley31.gif], cuvajte mi se i uzivajte pa se javljam kad se "sredimo"!

Adriana83 -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (30.8.2012 23:52:24)

Kako mi je milo sto vidim da su ove stranice ponovo zazivele! Jedno vreme je bas bilo pusto ovde.Moje zabe rastu,sad su 9.5 meseci.Jedu svasta po nesto i imaju 3 podoja dnevno! Rastu polako sli sigurno.A je pocela da stoji,puzi i ucini mi se da sam danas videla i par bocnih koraka uz krevet.S je malo lenja pa je zadovoljna samo prevrtanjem ali i ona je pocela da se dize na kolena.
Svim "novim" [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] zelim dobrodoslicu a onim starim porucujem da se jave ovde ponekad. [sm=smiley31.gif] za sve!

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (31.8.2012 9:34:21)

Adriana super!Kad vec su ti deca tolika,kao da si se juce porodila[sm=zmeden.gif]
Vi ste pregrmeli najgore,bas vas briga.Samo tako nastavite![sm=bravo.gif]

sanji -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (31.8.2012 14:19:06)

Dobro došle nove duplice! [sm=bravo.gif] Nadam se da će uskoro oživeti sve teme duplih mama, pošto su za sad prilično puste!

mamaneca -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (3.9.2012 12:30:36)

Da se prijavim nova sam dupla trudnica na forumu!Mi smo sad 24+6 nedelja i nosim bata i seku.Inace imam ceru od 5 god.

Dve_srece_najvece_ -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (3.9.2012 15:21:14)

Pozdrav i dobrodoshlica za sve mame i duplice trudnice [sm=bravo.gif]

Mi smo tu, al se retko javljamo jer mene mrzi da se svaki put logujem iz pochetka...zato ne izbijam iz grupice na fb :D

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (3.9.2012 19:15:08)

Mamaneca dobro nam dosla.Malo nas je ovde jako,uglavnom smo po tromesecjima.

Ima dosta tema,pa sto te zanima slobodno komuniciraj,ja sam stalno tu,ali nemam sa kim da kuckam.[sm=smiley1.gif]

mamaneca -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (5.9.2012 15:46:18)

Drage moje da li je neka od vas imala problem sa otvorenim grlicem u trudnoci?Naime pre sedam dana sam primetila blagu sukrvicu ali vrlo malo u sekretu i dr je ustanovila da sam se otvorila 1prst,inace kod leve bebe je placenta skroz preko usca grlica,a i tik uz njega imam vodenu cistu od 7,5cm.Pijem ginipral a 4h i utrogestan na 8h i naravno mirujem.Ali idalje imam ponekad neka ziguckanja od pupka dole ka pubicnoj kosti i neko cudno steanje stomaka samo se stvrdne drzi malo i prodje ne boli ali je neprijatno.Nekad bude nekoliko puta na dan nekad samo uvece...I u prvoj trudnoci sam bila otvorena pa izgurala do kzadnjeg dana,ali sad sam bas uznemirena jer sam imala i jednu operaciju u medjuvremenu i sto nekih cuda puna sam priraslica...sve me strah da neke porodjaj pre vremena a jos uvek smo maji.

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (5.9.2012 21:59:32)

Mamaneco u kojoj si nedelji,nemas tiker pa ne znam?Ako nije kasno da stavis serklaz?Ja se nisam otvarala,ali mi je dr. preventivno stavio serklaz negde u 20-toj nedelji cini mi se.Vazno je samo da slusas savete lekara,miruj,trosi terapiju i valjda ce sve biti OK.[sm=smiley1.gif]

A to sto te ziga,bolucka to je sve normalno,sta se sve desava sa matericom i unutrasnjim organima malo nas i boli[sm=smiley36.gif]
Bice to sve super,samo se cuvaj.I pisi malo cesce ovde da ne budem sama.[sm=smiley13.gif]

mamaneca -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.9.2012 10:30:00)

anajid,sad sam 25 nedelja i koji dan,i nesto sam i ja razmisljala o serklazu ali da nije kasno,dr kaze da joj sve ovo ide u prilog toj placenti previi,a i ja sam taj dan malo preterala sa aktivnostima.Tek od juce mi se pocela malo smirivati situaciaj,msm imam i dalje te neke zigove i bole ledja i svasta nesto al ne kao pre neki dan.Inace i u prvo trudnoci sam bila otvorena cak i do 2 prsta od 4 meseca i krvrila po malo,samo pila ginipral i izurala tacno do zadnjeg dana tako da se nadam da cu biti te srece i ovaj put.Za razliku od tad sad bas mirujem sve i da hocu ja telo nece opominje da ne moze.Koja si ti nedelja?Znas li sta nosis?

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (8.9.2012 10:01:14)

Mamaneco kad misem predjes preko mog nicka videces moj tiker.Sad sam 34-ta nedelja i nosim dva decaka.Imam jednog sina od 2,5 godine i sad stizu jos dvojica[sm=smiley1.gif].
Znas li ti pol i jel imas vec cerku ili sina?
Pa onda miruj malo vise ako mozes i to je to.

mamaneca -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (8.9.2012 13:05:43)

Joj pa ti jos malo i gotovo,blago tebi!Ja se bas ucrvah mirujem od pocetka trudnoce vecim delom ali sad ovo nedelju dana ne ustajem sem u kupatilo i vise me sve zivo boli od lezanja!Ucrvacu se do sledece kontrole.
Kod vas ce da bude bas prava muska ekipa tri momka![sm=bravo.gif]
Ja imam devojcicu koja u januaru puni 6g.a sad cekamo bata i seku.Po sekinoj narudzbini[sm=smiley36.gif] !Inace smo se pune cetri godine borili sa secundarnim sterilitetom pa se sad frkam ko da nikad nisam bila [sm=nosecka.gif]!

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (25.9.2012 9:46:30)

Ovde nikad nikog nema[sm=smiley13.gif]
Duple mame gde ste?

Ja jos malo mislila koju procaskati pa odoh[sm=smiley36.gif]

dupla jasna -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (31.10.2012 17:19:00)

ima li koga ovde ? dobro bi mi dosli neki clanovi za mojih 100000 pitanja [sm=smiley13.gif]

Adriana83 -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (31.10.2012 18:44:47)

Dupla Jasna samo pitaj! Uvek ce se naci neko da odgovori! Ja sam inace mama 4 devojcice ( 1+1+2) i rado cu pomoci ako mogu.

Blizici -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (31.10.2012 20:03:41)

Cao mame i buduce mame, ja cekam blizance, decaka i devojcicu.
Sada smo 25 nedelja i 5 dana. Generalno smo dobro sem sto vise mirujem od 23 nedelje zbog skracivanja grlica.
Tu sam za kuckanje!

Dve_srece_najvece_ -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (31.10.2012 22:26:13)

Tu sam i ja ponekad...slobodno pitajte sta vas zanima...uvek ce neko doci da odgovori [sm=smiley1.gif]

dupla jasna -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (1.11.2012 9:11:48)

pa da pocnem ... ja sam sad 32 nedelja, nosim 2 decaka i za 2 nedleje cu u bolnicu . pa sam prestravljena nacisto !! inace imam 23 godine,i prilicno sam mala i sitna,da ne kazem bojim se uboda komarca. tako da me sve ovo plasi jako, potpuno sam zbunjena i zabrinuta... posto su jednojjcani, stalno kazu da postoje mogucnosti od kojekakvih komplikaicja pa se bas bojim [sm=smiley13.gif]

dupla jasna -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (1.11.2012 9:23:38)

moze i par komentara na GAK narodni front, posto tamo idem ... pa kakvi su dr ,sestre, sta poneti , koga podmititi [sm=smiley1.gif]

sanji -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (1.11.2012 9:42:29)

Dupla jasna , dobrodošla!!! Već si dosta pregurala pa se sad malo opusti. U principu sve duple trudnice primaju ranije u bolnicu i većina bude porođena na carski. Mene su doduše primili kad sam ušla u 37. I moje su jednojajčane ali ne znam o kakvim su ti komplikacijama pričali? [sm=zmeden.gif] I jako mrzim kad trudnice plaše sa kojekakvim glupostima! [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>