RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Dvojke, trojke, četvorke

Poruka

anaili -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 13:21:01)

Pozdrav za mame blizanaca.Može li mi neko poslati o kojoj grupi na FB-u se radi, da se uclani i buduca mama blizanaca[sm=bravo.gif].
Ja sam u 26.nedelji trudnoće i očekujem dva dječaka. Sve je ok, osim što sam prva četiri mjeseca prepovraćala, al prošlo je i zaboravljeno...budući da smo prošli i ciklus vantjelesne oplodnje, srećom uspješno ne bojimo se više ničega[sm=smiley32.gif]
Vaši savjeti mi puno znače, čitam postove redovno. Hvala svima koji su mi se javili na pp. bulki posebno[sm=smiley1.gif], pročitala sam tvoje savjete o dojenju na forumu.
Vidim da mi frka tek predstoji, ali izdržali svi pa ćemo i mi samo da sve dobro prođe i da dječaci dođu kući.
Pozdrav za sve i čujemo se mi još, imaću ja još svašta da vas pitam i izvinjavam se unapred ako tema postoji na forumu, a ja nisam vidjela pa pitam ponovo[sm=zmeden.gif]
Pozzz

bulka -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 13:31:42)

anaili dobro dosla na ove duple strane...

Modessty -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 22:23:31)

E pa da se i ja prijavim ovde![sm=smiley1.gif] Veceras sam saznala da nosim dvojajcane blizance. 12 nedelja odprilike. Još sam u šoku.[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 22:25:24)

[sm=smiley36.gif] Umrla sam ti sad od smeha! Neka ti je sa srećom draga!

Maya21 -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 22:32:15)

Mod tek sad vidim! cestitam draga! prelepo! [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Modessty -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 22:35:35)

I ja se iskidala od smeha kad mi dr reko! A on se uplašio da se ne onesvestim kad mi kaže [sm=smiley36.gif]
Hvala Maya[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 22:36:47)

Pa kako tek sad da su videli? Kako se nije videlo na prethodnom UZ?

vonavoj -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 22:37:45)

modessty,cestitam!! divna vest! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Modessty -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 22:41:07)

na prvom uz rečeno da je posteljica na zadnjem zidu. Na drugom uz da je na prednjem zidu. I ja baš razmišljam kako se bre to pomera čas tamo čas ovamo! A ono dr gledao dve različite bebe [sm=smiley36.gif] I evo sad se lepo vidi kako je jedno napred a drugo pozadi i kako mlataraju ručicama i nogicama [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 22:42:03)

Piši, kako se osećaš? Šta ti prolazi kroz glavu? [sm=smiley1.gif]
Šta kaže muž?

Modessty -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 22:42:22)

Molim vas da mi pošaljete uputstvo za "upotrebu" blizanaca! Ja sam presrećna i prestravljena u isto vreme!

vonavoj -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 22:44:59)

mod,ja sam jedna od dvojajcanih bliznakinja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...samo da ti kazem,puno srece i strpljenja!![sm=jezicek.gif]
kako dobra fora,jedno napred drugo nazad,.[sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 22:46:54)

Znate da me stiglo sve tek kad sam došla kući! A sad mi svakojake misli prolaze kroz glavu. Presrećni smo i mm i ja. Jaoooo treba da se poradjam ponovo i to duplo! auuuu! umreću od straha

isidora88 -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.3.2012 23:19:15)

jao mod cestitam,bas si slatka tako zbunjena[sm=smiley31.gif]
neka je sa srecom[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (8.3.2012 8:25:21)

Čestitam mod, divne vesti[sm=bravo.gif]

bulka -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (8.3.2012 8:44:33)

Modessty cestitam, divne, divne novosti, dupla sreca i blagoslov...
Zelim ti lepu trudnocu!
Donekle smo u slicnoj prici, ja imam dve devojcice i sad cekam trecu bebu, kod tebe obrnuto, ali ce biti skoro ista razlika medju decicom...
I mene je vest da nosim blizance pogodila kao grom iz vedra neba, na prvom uz samo potvrdjena trudnoca, na drugom iznenadjenje blizanci...
Isto su bebe imale svaka svoju posteljicu i plodovu vodu i to je najbolja opcija...

lelaigor -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (8.3.2012 8:54:52)

Čestitam, Mod! Ne mogu ni da zamislim kako se osećaš! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (8.3.2012 9:10:48)

Mod, čestitam i opdvde!

Bulka, tek sad vidim da će cure dobiti batu ili seku!!! Čestitaaaam!!!!

bulka -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (8.3.2012 9:46:18)

gae_gr hvala ti!!!

vanesicak mislimo na vas i danas! Sto napisa Blagoslovena, mozda dobijes najnajlepsi poklon za 8.mart![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Blagoslovena -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (9.3.2012 8:24:55)

Bulka, Vanesičak se javila...još čeka...u nedelju puni 38 nedelja, pa ako do tada ne bude prirodni porođaj, razmotriće i opciju carskog u ponedeljak ili utorak...znaš kakvi su doktori, samo kalkulišu....ostalo je da križamo dane u kalendaru i čekamo još malo...
Vanesičak je smorena od svega, ali se opet dobro drži.....i dalje navijamo[sm=bravo.gif]

Blagoslovena -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (9.3.2012 8:26:42)

I da zaboravih poželjeti dobrodošlicu svim novim trudnicama duplicama uz želju za lijepu i normalnu trudnoću....[sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (9.3.2012 11:37:10)

Modessty mi je sada poslala sms, od juče je u bolnici zbog krvarenja koje sada već malo smirilo. Bebci su ok. Kaže, možda danas uspe da se javi na RR. 

lanajelena -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (9.3.2012 11:39:49)

Jao tek sad vidim,toliko je cekala crtice i sad duple svaka cast Mod [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (9.3.2012 11:42:35)

Nek` vam je sa srecom [sm=bravo.gif]

Modessty -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (10.3.2012 12:40:08)

Drage moje evo konacno da se javim. U bolnici sam zbog krvarenja. Bebci su za sada dobri. Na uz se vidi krvarenje ali pojma nemaju odakle izasto. Gledao moj dr i grlic i kaze cvrst i malo skracen ali nije za serklaz. Pijem utrogestan od 200 i svakog treceg dana primam in. Depopogesterona.
Doneo mi mm mali tablet pa sadd nabadam slovca i kradem bolnicku mrezu
[sm=smiley1.gif]
Nadam se da cu izgurati ovu trudnocu do kraja.
Bio mi Danilo i bas smo se izgrlili i izljubili. Mnog mi nedostaje.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>