ivaMark -> RE: Savovi i konci (30.8.2013 17:11:49)
|
Figaro, to sam mu i ja rekla a on mi je na to odgovorio: to ti je od dlake urasle a da se razumemo-tu nema dlaka, jer je bas na samom ulazu u [sm=ribica.gif] Da javim i sta sam uradila u medjuvremenu: Rana mi je sivena koncem koji se skida a unutra onim resorbujucim, osam dana posle porodjaja sam isla da mi dr skine konce... to je bilo pre cetiri meseca i ladno mi je covek ostavio konac unutra duzine skoro 4cm (ne znam samo kako mi se nije vise iskomplikovalo) dao mi covek lokalnu anesteziju (ne iglom, i hvala mu na tome...jer od porodjaja imam traumu i ne mogu da podnosim bol kao ranije), trazio i nasao konac, koji je jedva izvukao, morao je da ga sece jer je imao dva cvora [sm=zmeden.gif] i kada mi je vukao bolelo me kao da mi iz cmara ide taj konac (eto, bas sam detaljna) izdrzala sam i to... konac je plave boje, a onaj moj spoljasnji je bio crn, nije mi jasno kako i sta je on meni tu sio toliko unutra a jos mi vise nije jasno: kako je dozvolio da ZABORAVI da ga izvadi. Sada me boli, ne mogu da sednem kao covek, ali sam srecna jer ce sada biti sve ok i jedva cekam da odem kod svog bivseg dr da mu odnesem konac i da mu kazem: dobar dan, dosla sam da Vam vratim konac!
|
|
|
|