Misha i Ljisha -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (9.11.2017 23:40:21)
|
IZVORNA PORUKA: vbojana Opet ja.. zanima me samo vase misljenje o jednom "problemu", mesanje svekrve u to sta beba jede.. ako kazete da joj vi to jos ne dajete i onda otkrijete da joj je ona dala, a vas slagala da nije, kako biste reagovale? Iz tvoje perspektive bih bila ljuta kao ris. O da, ko zna sta bih sve rekla a mm bi bio jos gori prema svojoj majci. No evo sad skoro 5 godina kasnije, pa ne znam. Cekaj ponovo da dobijem bebu evo sad mi to uopste ne izgleda strasno jer sad imam utisak da sam preterivala kad sam uvodila D hranu. Jos je ova moja probirac, a da sam joj dala "pasulja sa pola godine" [sm=smiley36.gif] sad bi jela sve. U svakom slucaju mene ceka verovatno ista nervoza kao i tebe sto je sad strefila jer treba u aprilu da se porodim i vec se molim Bogu da sto manje vidjam i svekrvu i moju majku jer ne mogu da slusam njihova popovanja i njihove logike [sm=smiley36.gif]. znaci zakljucacu se u kucu i nikog necu pustati. A srecom nekom meni ni prvo dete niko nikad nije cuvao, a kamoli dok je bila tako mala dok sam joj uvodila hranu tako da se nadam da cu i sad moci svuda sa svojim detetom da jen ikom ne ostavljam jer ja instiktivno ne verujem babama. Znaci dedama verujem, ali babama nikako [sm=smiley36.gif. Ja sam mirnija kad D ostavim sa mojim tatom a ne sa mamom. Jer moja mama ima te tripove sta ce joj biti neka proba dete, a ako tati kazem tata daj joj ovo on ce joj to i dati, sto posto. Sveki isto, ta ja imam 3 unuceta i 5 praunucadi, dvoje dece svoje znas ti koliko sam ja njih podigla i sad ....ma manite me, vidim kako ste ih podgili svi na nesto alergicni i metiljavi [sm=jezicek.gif] HAha jao grozna sam.
|
|
|
|