ivaMark -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (21.5.2014 11:32:52)
|
E moja Nimfa, mama me lepo vaspitala, da budem covek a ne zlotvor. Ivanka, nisi zlotvor ako branis sebe i svoje dete. Juce sam poludelaaaaa. Dosla moja svekrva i ja rekoh: super, taman cu malo da sredim kucu, nisam nista pipala danima a ona da pricuva Jovanu (taman posla da ona nesto pomogne po kuci). Rucala, popila kafu i zasla napolje da gura dete u kolicima (za nju ne postoji drugi nacin zabavljanja sa detetom). Uzmem bebu da nahranim, presvucem (to nije ni jednom uradila za ovih godinu dana) i kada sam zavrsila pogledam gde je da joj dam J, kad zena u basti KOPA i ne moze da cuva J jer zavrsava za dva sata. Da napomenem da ona ne zivi sa nama, a u toj "basti" mi nemamo nista, trava.... Zasadili smo koliko nam treba. Marko, sta radi ona? (pitam mm)... Kopa da sadi paradajz, donela je 50kom paradajza i paprike (jer nema gde kod sebe, pitam se samo gde je do sada sadila) i kaze ona,evo sad cu ja da zavrsim, za dva sata [sm=zmeden.gif] e, tu popizdim... Mm joj kaze: idi uzmi J da moze I da sredjuje kucu, jedva je nagovorio... Dodje ona i kaze, pa ne mogu...moram da sadim paradajz.. E, onda ja puknem i kazem joj ovako: ti kao svekrva bi trebalo meni da pomognes ovde u sredjivanju kuce a ne da ja to radim jer mi nije dobro (stomak me boleo, i ledja ali moram to da sredim), jaooo...pa ne mogu ja-kaze ona, mene kicma boli.. I onda joj ja lepo kazem: a ne boli te da kopas. Pa ja kopam tako sto se ne savijam (to je bio njen odgovor) Stavila sam J u kolica i naravno da je odvezla i sela u hladovinu, posle pola sata vidim je kod baste sa bebom. Odem i vidim J bosa..izula se a nogice joj hladne. Poludim i uzmem J.. Pa ja cu tako da je cuvam kao ona...vezanu u kolicima. Zena je dosla da posadi sebi paradajz, ne znam samo za sta ce joj toliko. Vrhunac jutros: zove ona mm da je vozi u B.Luku da zakaze neke preglede a bus ima na pola sata. E, pa ne moze... meni sada nije dobro i ne mogu sama sa bebom. To je samo dogadjaj od juce a ima ih gomila: ona ne zna da presvuce bebu, ne zna da je uspava... ne zna nista.
|
|
|
|