Moiraina -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (31.1.2014 20:25:58)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Dodje jednom u dva meseca u proseku i napravi mi generalku, puno mi to znaci. Moja kad dođe napravi haos, a ja moram da sređujem za njom. Od nje baš i nemam neke pomoći. Ali je zato svekar super lik, ništa mu nije teško, maksimalno se angažuje, oko klinaca najviše. Trebalo je da dođu sutra, da malo odmene moju mamu oko čuvanja V, ali juče su nam javili da ipak neće doći. Inače, slažemo se ok (deli nas 300km [sm=smiley36.gif]), ali me nervira što kada dođe, uvek pokušava da mi nametne svoje viđenje vaspitanja dece, sa kojim se ni ja ni mm ne slažemo. Neka konkretna pomoć, to ne, ali zato saveta koliko hoćeš. Sva sreća pa nemam problem sa tim da kažem šta mi smeta, naravno na fin i kulturan način, ali da živimo u zajednici (daleko bilo) već bi letelo perje. Znam da ja nju nerviram, jer smo totalno različite (ja uvek kažem otvoreno šta imam, ona sve nešto izokola, ili preko mm). Ovako, viđamo se 4-5 puta godišnje, dođu, izigraju se sa decom, kupe im ponešto, i razlaz.
|
|
|
|