dunja RR
|
Sada se set_ih, nisam pisala, pre par dana, oko 2-3 ujutru, radim ja standardno noću, mm legao, i čujemo vrištanje, i zaključimo, da to je komšinica sa prvog, pisala sam već onomad kada je dobila koronu, ima neku dijagnozu, ne znam da li zvaničnu, ali def. ima, tada kada je imala i koronu je nisu nahvatali za sajam, iako je policija svakodnevno dolazila. I čujemo vrišti, radi ona to s vremena na vreme, i kao ok, ona je, redovno stanje. Kad, ja načuljim uši, čujem neku vodu, šišti, cela zgrada spava, čuje se taj neki čudan zvuk. i kažem ja mm, ma čudno mi nešto, kada ja otvorim vrata, čuje se takav šum vode, kao da je potop, kao da nam u zgradu uleću talasi. Gledam kroz prozor, ništa, nema kiše. Ode mm dole, kada ono njoj pukla cev dok se tuširala, izbija kroz zid voda pod ogromnim pritiskom, ona stoji gola na hodniku i vrišti, komšija iz stana preko puta nje uleteo, da pomogne, ali je pritisak toliko bio jak, da ga obarao na zemlju stalno, spale mu gaće kaže mm od pritiska (vode). Ostale komšije nisu izlazile, jer su svi u svađi sa njom, problematična je. Ja zvala infostan, ništa kažu, zatvorite vodu u zgradi, doći će neko ujutru. pa tako uradismo. Pojma nemam šta su posle uradili, da li središe cev.
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.6.2020 14:05:35 >